Автор
Woman.bg

Вдовицата Лили от „Фермата“: Още съм влюбена в мъжа ми

Разтърсваща изповед направи Лили от „Фермата“, която сама отглежда трите си деца след смъртта на своя съпруг. Една от най-силните жени в риалитито рядко показва слабост, но за минути рухна, припомняйки си тежката загуба. Мъжът й преживял отвличане, но не успял да спечели битката с рака.  

„Влюбването не е нещо краткотрайно, което продължава шест месеца и после изчезва. Аз имах над 20-годишен брак и до последно бях влюбена в моя съпруг. За мен любовта е по-силна от живота. Мога смело да кажа, че аз обичам мъжа ми и в този момент. Това, че го няма физически, не намалява любовта ми и никога няма да я намали“, разказа Лили, сведе рамене и се разплака в шепите си. 

Собственичката на автокъща призна също, че усеща присъствието на съпруга си и вярва, че той винаги е до нея. „Опитвам се да прикривам всички тези мои чувства, защото не искам никой да ме съжалява. Това е част от живота, който Господ е приготвил за нас и ние просто преминаваме през него“, каза Лили, докато бършеше очите си. 

В понеделник тя отново ще трябва да сложи желязната си „броня“, защото ще се изправи на Арената заедно с футболиста Коко от „Канатица“. В последния редовен елиминационен дуел срещу тях от „Елбетица“ ще се бият сервитьорът Андрей и студентката по право Линда, която се възстановява от контузия.