Автор
Евелин Попадийна

Имат ли план душите преди да се вселят в тялото?

Има много мнения по въпроса за душите и това избират ли в кое тяло да се вселят, начертан ли е пътят им предварително и как избират тялото, в което да се родят.

Според различните учения Земята е нашето училище и сме тук, за да се учим. Да помагаме на другите и да растем. Често разпространено мнение е, че Вселената постоянно расте и се разширява. Без този растеж и стремеж за развитие, Вселената би умряла. 

Има много измерения в духовния свят, но идването на Земята е рядко преживяване за душата. Чрез човешкия облик тя може да усети своята индивидуалност, като преживее различни тревоги, трагедии и радости. След това осъзнаване тя ще се върне към чистата си форма и ще бъде едно цяло с Вселената.

Ние сме чиста любов, която трябва да заздравим, да разраснем и увеличим. Намирането на любовта, дори и в трудните ситуации е част от това, което трябва да направим докато сме тук. Нашата душа е дошла на Земята, знаейки какво трябва да постигне и какво да научи. Тя е направила план с другите души и дори е избрала държавата и семейството, в което да живее. Крайната дестинация и съдбата са предопределени, но въпреки това душата сама избира по кой път да тръгне, за да достигне крайната си точка.

Пътищата могат да бъдат различни – от бедност, травми и загуби до търпеливост и спокоен живот. Всичко това е с цел душата да научи своя урок. На духовно ниво, тези неща не се считат като „добро“ или „лошо“, както се гледа от човешка гледна точка. Накрая зад всичко това винаги стои любовта. Въпросът е да се научим да я намираме.

Невъзможно е да знаем целия план на душата ни, но чрез нашата интуиция, от части можем да разберем какъв е той. Това са сигналите, чрез които да разберем плана на душата:

1. Погледнете семейството, което сте избрали. Какви чувства и емоции сте изпитвали по време на вашето детство? Кога сте се родили? – Всички тези въпроси водят до избора на душата ви, която е знаела от самото начало, че това е правилния старт за живота ви на Земята.

2. Има ли място, което сте посетили или култура, която ви влече?

3. Какви таланти имате? Те заздравяват енергията на душата.

4. Замислете се за възвратните моменти в живота си. Те ви подсказват кога пътя на душата е в застой и кога се издига.

5. Кои са повтарящите моменти в живота? Така може да се ориентиране над кое трябва да работите.

6. С какви болести сте се преборили? На какво са ви научили и какво са ви показали?

7. Какви хора ви привличат? 

8. С какъв тип хора имате трудна комуникация? Голяма част от хората, с които ни е трудно да общуваме са най-големите учители.

9. Трудно ви е да учите езици или да свирите на музикални инструменти? Напълно възможно е душата да иска да ви научи на това в този живот.


Доверете се на душата - не забравяйте, че тя знае пътя! Колкото повече ѝ се отдаваме, вярваме и ѝ позволяваме да ни води, толкова по-лесно ще стигнем целта. Така ще се чувстваме по-спокойни и по-привързани към нещата, които ни се случват в житейски план.

Не забравяйте, че всичко е тук, за да ни научи как да укрепим енергията на любовта!

9 знака, че сте стара душа и сте се прераждали многократно
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Дамянова

9 знака, че сте стара душа и сте се прераждали многократно

Автор Антония Дамянова