Автор
Ева Григорова

Ами сега? Меган и Хари закъсаха за пари!

След като принц Хари и Меган Маркъл бяха уволнени от Spotify, двамата все още имат текуща сделка с Netflix – но това може да не е достатъчно, за да поддържа техния охолен живот в бъдеще. Според вътрешен човек, 39-годишният Хари "се бори да свързва двата края" през последните няколко години. 

Принцът получи последната си издръжка от 5,6 милиона долара от баща си, крал Чарлз през 2020 г., преди той да спре да го издържа финансово. В мемоарите си Хари пише за това как е трябвало да покрие всички разходи за първи път, включително плащането за охрана на семейството си. Сделките със Spotify и Netflix "предоставиха известна предпазна мрежа“ за известно време, но сега двамата "се връщат към борбата, за да измислят как да платят сметките“, твърди източникът.

"Хари не може да спре да негодува към брат си“, каза източникът. "Хари отдавна е приел, че той е "резервният“, но точно като Уилям, той също се отказа от голяма част от живота си в служба на кралското семейство и изглежда несправедливо, че няма да получи нищо за това.“