Автор
Ева Григорова

Меган блести сама на светско събитие, Хари се оказа единствената пречка по пътя към нейния успех

Принц Хари е пречката пред Меган Маркъл, която ѝ пречи да се завърне към кариерата си, твърдят кралски експерти.

Кралският коментатор Кинси Шофийлд обясни как скандалът в кралското семейство пречи на херцогинята на Съсекс да пробие в Холивуд.

Скофийлд казва, че сега Хари опетнява марката на Меган, съгласявайки се с неотдавнашен анализ на кралския експерт Ричард Кей (бивш близък приятел на принцеса Даяна).

“Той каза, че единственото нещо, което стои на пътя на Меган към нейното голямо завръщане в Холивуд, е принц Хари“, каза тя в интервю за GB News.

42-годишната Меган наскоро подписа с агенцията за таланти William Morris Endeavor и според медиите иска да възобнови успешната си актьорска кариера, като един източник каза пред Life&Style Magazine: “Тя смята, че може да получи Оскар в бъдеще“.

Изглежда, че цялата кралска драма отвлича вниманието от кариерата на Меган, затруднявайки завръщането й.

“Кей казва, че е по-трудно за Меган да стартира новите си кариерни цели на фона на всички заглавия за кралския разрив“, продължи Скофийлд, добавяйки, че е трудна задача за актьора да рекламира шумно нови проекти сред фокуса върху връзката на нея и Хари с кралското семейство.

Само ден след коментарите на краските специалисти Меган в Лос Анджелис, където присъства самостоятелно на бляскаво холивудско събитие. Там тя сподели, че тя и принц Хари работят по “вълнуващи“ нови проекти и “нямат търпение да ги обявят“.

За случая тя бе подбрала рокля на Proenza Schouler, съчетана с обувки Aquazzura за $895. Херцогинята на Съсекс каза, че е “наистина горда“ от това, което Archewell Productions е създало досега, включително документалната поредица на Netflix Harry & Меган и нейният подкаст Archetypes за Spotify.

42-годишната Меган позира до известни лица, включително Били Айлиш, Марго Роби и Кери Мълиган на звездното парти на списание Variety “Силата на жените“.

Тя не пропусна да похвали “вечното въздействие“ на нейния телевизионен сериал Suits и каза: “Имаме толкова много вълнуващи неща в списъка. Нямам търпение да ги обявим, но наистина се гордея с това, което създаваме. Съпругът ми също го харесва, което е наистина забавно.”

Бившата актриса не разкри какви са проектите, но каза пред Variety, че иска да създаде “неща, които карат хората да се чувстват“, както и да създаде “чувство за общност“.

Множество източници твърдят, че Меган е на път да обяви нов проект - настоявайки, че това не е повторно стартиране на нейния лайфстайл блог The Tig или завръщане към актьорството. Напоследък Маркъл присъства много повече на холивудската сцена, включително две нощи, в които посети концертите на Бионсе и Кетйти Пери.

Малко преди това Хари и Меган се разграничиха публично от новата книга на Омид Скоби Endgame. Те също така отрекоха, че г-н Скоби е част от “Лагера Съсекс“, а журналистът снощи написа в Туитър: “Аз не съм “приятелят на Мег“, Съсекс нямат нищо общо с това“.

Откъси от Endgame, публикувани по-рано този месец, вбесиха служителите на двореца. В тях се твърди, че Хари е “бил оставен в неведение“ за здравето на кралицата в последните й моменти заради семейството си.

Книгата определя още крал Чарлз III като “непопулярен“, Уилям като “жаден за власт“ и казвайки, че Хари е “предаден от собственото си семейство“.