Автор
Ива Петрова

Хари е тъжен, писна му да пропуска Коледа с кралското семейство

Твърди се, че на принц Хари му е писнало да пропуска Коледа с кралското семейство. Според близки до Хари той и херцогинята на Съсекс са имали планове да се върнат в Англия, но изглежда това вече няма да се случи, след като двамата не бяха поканени на рождения ден на крал Чарлз Трети.

Те допълват, че Хари е в търсене на нов имот в Обединеното кралство, така че децата му да имат възможност да общуват със своите лели, чичовци и братовчеди и този ход може да помогне за облекчаване на напрежението със семейството му. Въпреки това кралският коментатор Ричард Фицуилямс каза, че двойката няма да се върне в Англия, поне не и за Коледа, след като семейството му не беше поканено на празненствата по случай 75-ия рожден ден на краля.

Той каза пред GB News: “Подозирам, че там има смесица от емоции. Това със сигурност няма да се промени сега. Те нямат база във Великобритания, нещата са стигнали до този етап, това не е добре."

Източници твърдят още, че на Хари ще му липсва кралската Коледа, тъй като той “винаги се е радвал на големи семейни Коледи“. Между тях има огромна разлика от празненствата му в САЩ само с Дория Рагланд, майката на Меган.

“Жалко е, че децата му ще пропуснат забавлението“, добави вътрешният човек. “Той казваше, че никой не може да празнува Коледа като Уиндзорите. Той имаше това празнично общуване през целия си живот, докато не се премести в Америка и наистина му липсва.“

“Коледните планове на семейство Съсекс предизвикват малко напрежение, защото му е писнало да е далеч от всички по време на ключови етапи“ - каза още източникът. “Въпреки че не са посещавали Сандрингам от 2018 г., към тях беше отправена покана в предишни години, с изключение на времето на Covid. Беше им изяснено, че вратата винаги е отворена на големи празници на кралското семейство в името на децата."