Автор
Мира Маринова

Близнаци, картите Таро чертаят страхотен декември за вас

Декември ви приветства с лечебна прегръдка. Ще разрешите дълбоки емоционални проблеми и ще поправите всичко счупено в сърцата ви. Стари рани ще зарастнат и ще намерите сили за прошка, помирение и възобновяване на взаимоотношенията. 

Вашият коледен подарък от съдбата ще бъде душевен мир и блажено спокойствие. След като се освбодите от оковите на безпокойството, ще се радвате на сладък и дълбок сън. Дали от студеното време, или от безгрижния нов мироглед, топлата прегръдка на леглото ще ви помогне да спите спокойно, пълноценно и да забравите за умората. 

Сладките сънища ще отворят съзнанието ви и ще ви позволят отново да мечтаете без граници и спирачки.

През декември всяка сутрин ще се будите с оптимизъм, блажена усмивка и нетърпение за предстоящия ден. Дали заради спокойствието, или заради здравия сън, през целия месец ще сте заредени с енергия и ентусиазъм. Ще сте винаги в движение, в постоянна комуникация и от вас ще бликат жизненост и сила. Това ще доведе до ускорен напредък в постигането на целите ви, защото ще бъдете по-бързи и находчиви в действията и плановете си. 

Очакват ви много положителни промени. В кариерен план нещата ще се преобърнат и ще поставите нови основи на работния процес. Установеният модел на работа няма да ви допадне през този месец и ще потърсите по-иновативен и творчески подход. В началото това ще внесе лек хаос и ще ви натовари, но този стрес е ползотворен и след време ще доведе до много подобрения и нови възможности за вас.

Оставете празничната магия да ви води в откриването на креативни подходи и нови идеи.

@woman.bg Близнаци, очакват ви блажено спокойствие и сладки сънища 🛌💤♊️ #taroskop #тароскоп #gemini #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Sparkling Magic - Christy Carew