Този месец ще ви изненада с нови възможности и перспективи. Ще бъдете смели, спонтанни и ще се впускате през глава в нови приключения. 

Внимавайте, защото вашата откритост и желание за нови начинания, може да прерасне в наивитет и някой недобронамерен в обкръжението ви да се възползва от това. Очакват ви вълнуващи мигове и весели празници. 

През декември ще сте майстори в работата с ръце. Ще подхождате със старание, педантичност и внимание към детайлите. Този месец ще усетите сътресение в царството на материалното изобилие и финансовата сигурност. 

То може да е породено от неправилно разпределение на средствата, или необмислено пазаруване за празниците. Изгответе си добър финансов план и направете разбор на разходите си от изминалите месеци. Променете подхода си към парите и ресурсите. 

Кармата ни застига: Какво ще донесе Марс в Стрелец на всички зодии до 31 декември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Кармата ни застига: Какво ще донесе Марс в Стрелец на всички зодии до 31 декември

Автор Антония Михайлова

Възползвайте се от сръчността си през декември и ще спестите от украса или подаръци. Изработете сами нещо, с което да зарадвате близките си за Коледа. Очаква ви период на усърдна работа и отдаденост на конкретно умение или проект, което ще доведе до прекрасни резултати. 

В работен план също ще се радвате на успех. Опитайте през този месец да сте повече духовни и по-малко материални. Не прекалявайте с вредни навици, шопинг и мързел. Изправете се срещу всички аспекти от живота ви, които ви дърпат назад или ви носят негативи. Бъдете продуктивни, проактивни и не губете бройката на чашките или цигарите покрай почивните дни.