През декември ще дадете пауза на случващото се в живота ви. Тя е необходима, за да премислите добре посоката и целите си. Поемете дъх, прегледайте краткосрочни и дългосрочни планове и се уверете, че наистина искате точно това, преди да продължите нататък. През този месец типичната за вас увереност при вземане на решения може да се разклати. Ще се почувствате в непознати води и това ще ви разколебае. Излезте от зоната си на комфорт и си позволете да откриете нови пътища пред себе си.

Този месец ще се наложи да потушавате емоциите си. Вие сте много страстни, импулсивни и понякога дори необуздани. Не избухвайте, а обмисляйте внимателно всяка своя стъпка. Премерете добре вашите действия и думи и обръщайте повече внимание на това как се чувстват околните. Ако съумеете да го направите, ви очаква спокойна и магическа празнична атмосфера.

Тройка жезли предвещава разширяването на хоризонта пред вас. Въпреки обърнатите карти, които я предшестват, тя носи положителна енергия и съвет. С внимателна преценка, умереност и туширане на бушуващите във вас емоции, декември ще бъде прекрасен за вас и ще ви донесе растеж. Пред вас ще се открие чисто небе, обсипано с безброй звезди, всяка от които – нова възможност.

Скъпи Раци, картите Таро ви предричат емоционален и пълен с изненади декември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Скъпи Раци, картите Таро ви предричат емоционален и пълен с изненади декември

Автор Мира Маринова