Автор
Веселина Петрова

Ромина Тасевска притеснена от изявата си в "Съдебен спор"?

Ромина Тасевска е новата водеща на шоуто "Съдебен спор" по Нова телевизия, след като Нана Гладуиш официално напусна и отиде да живее в друга държава. Бившата Мис България обаче бе посрещната доста остро от феновете на предаването, които заляха с критики за екранното поведение, външния вид и я сравниха с бившата водеща, но не в полза на Ромина.

Говори се, че Ромина е изпаднала в тежка депресия, заради хейта и дори е спряла да се храни. Тя имала пълната подкрепа на съпруга си - футболистът Дарко Тасевски, и колегите си от Нова тв, но прекарвала часове наред, ровейки се в мрежата и четейки гадните коментари, пише Lupa.

"Дарко заплаши, че ще й отнеме телефона, ако не спре да чете простотиите на разни тролове. Ситуацията е нетърпима, само плаче и нарочно сама си причинява болка", коментират колеги на миската, пише още Lupa.

Ромина, която доскоро се изявяваше в панела на Гала, е минала през тежък кастинг, за да стане лице на хитовото предаване. Тя е толкова притеснена, че може да се раздели с работата само след един опит на екран, че постоянно звъняла на главния редактор Жоро Игнатов да я увери, че държи на нея. В началото на седмицата Ромина дори искала да звънне на досегашната си шефка Гала и да помоли да я върнат обратно в "На кафе", но Дарко ѝ забранил. 

Жоро Игнатов и останалите от екипа оказват безрезервна подкрепа на новата водеща.