Автор
Ева Григорова

Парис Хилтън признава, че не е сменяла памперса на сина си Финикс цял месец след раждането му

Парис Хилтън и нейният съпруг Картър Реум станаха родители на първородния си син Финикс, през януари чрез сурогатна майка. По време на третия епизод от втория сезон на Paris in Love, богатата наследница призна, че дълго време не е сменяла памперсите на сина си Финикс

"Казах, че няма да правя това на рождения си ден, но ще го направя за теб“, казва Парис на новородения си син. "Всичко за Финикс." "Всичко е наред, страхувам се“, казва новата майка, докато поставя бебето си на масата за повиване. "Никога ли не си го правила? – пита нейната сестра Ники, на което Парис казва "не“.  Клипът показва бавачката на Хилтън, Гена, застанала до масата за повиване, докато Ники обяснява на сестра си как да смени памперса на Финикс.
 

Феновете смятат, че синът на Парис Хилтън може да има рядко заболяване. Подозренията се появиха, след като тя публикува няколко снимки в Instagram със сина си. Фотосите накараха феновете да твърдят, че бебето има макроцефалия, състояние, при което размерът на главата е значително по-голям от нормалното. Важно е да се отбележи, че макроцефалията не винаги е сериозно състояние. В някои случаи главата просто е по-голяма от нормалното, но мозъкът е напълно здрав. 

В Деня на Благодарността Хилтън изненада феновете си с още една неочаквана новина, оказа се, че тя се е сдобила с още едно детенце, само в разстояние на една година. То е момиченце и носи името "Лондон". 

View post on Instagram