Автор
Веселина Петрова

Опра Уинфри най-накрая призна как е успяла да отслабне с 18 кг

Опра Уинфри разказа как е отслабнала с 18 килограма по естествен начин в разговор с "Entertainment Tonight".

69-годишната телевизионна водеща опроверга слуховете, че е отслабнала благодарение на Ozempic, популярното сред звездите лекарство за лечение на диабет. 

"Не само едно нещо ми помогна да отслабна, а комплекс от мерки. Трябваше да променя много неща в начина си на живот. И възнамерявам да продължа да го правя. Днес, например, бях на бягащата пътека", разказа тя пред журналист на изданието на неотдавнашната премиера на филма "Пурпурен цвят", предава България Он Еър.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Въпреки това повечето последователи на Опра са скептични относно твърденията ѝ. 

През септември тя разказа за борбата си с наднорменото тегло, докато говореше на представянето на телевизионната си поредица "Животът, който искате", пише БГНЕС.

"Не познавам друга публична личност, чиито проблеми с теглото да са били обсъждани толкова много, колкото моите. Това е една от причините да се срамувам толкова много от тях и дори когато за първи път чух за лекарствата за отслабване, си казах: "Трябва да го направя самичка, защото ако взема лекарството, това ще е твърде лесен изход, но опасен избор", цитира думите ѝ Daily Mail. 

Опра също така заявява, че "нашият свят винаги се е срамувал от хората с наднормено тегло" и че хората със затлъстяване "винаги са били третирани по различен и грозен начин".