Автор
Ева Григорова

Странно, но факт: Шамарът, който спаси брака на Уил и Джейда

Джейда Пинкет Смит сподели в интервю, че скандалният шамар на Уил Смит по време на Оскарите през 2022 г. е спасил брака им.

“След всички тези години, опитвайки се да разбера дали ще напусна Уил, ми трябваше този шамар, за да разбера, че никога няма да го напусна“, каза тя пред Daily Mail в интервю, публикувано през уикенда. “Кой знае на какъв етап щяха да бъдат отношенията ни, ако това не се беше случило?“

Водещата на Red Table Talk Show е омъжена за Уил Смит от 1997 г., но шокиращо разкри през октомври, че двамата са били тайно разделени от седем години.

Пинкет Смит обаче си припомни как всичко се е променило през онази вечер в Лос Анджелис, след като съпругът ѝ се изскочи на сцената, за да удари шамар на Крис Рок заради шегата, която комикът си направи с алопецията на жена му.

View post on Instagram
 

"Сега го наричам "свещения шамар“, защото толкова много положителни неща дойдоха след него“, каза майката на две деца пред изданието, добавяйки, че се "радва“, че е била на събитието, въпреки че почти го е пропуснала.

Поредица от разкрития за Пинкет Смит и нейния съпруг буквално превзеха интернет като буря преди почти два месеца, когато звездата публикува мемоарите Worthy. Въпреки че тя описва проблемите в брака им и споделя за аферата си с певеца Август Алсина - Смит застана на нейна страна след издаването на книгата.

"Имахме много, много дълга и бурна връзка. Наричаме я "брутална“. Беше брутално и красиво в същото време“, каза актьорът от „Аладин“ през октомври, когато се появи на червения килим заедно със съпругата си. Той също така благодари на Пинкет Смит за нейната подкрепа, добавяйки, че мечтите му са "до голяма степен изградени върху основата на жертвите на Джейда“. Освен това Смит каза пред New York Times, че мемоарите ѝ са го събудили. 

"Когато сте били с някого повече от половината от живота си, настъпва нещо като емоционална слепота“, написа той през октомври. "И твърде лесно можете да загубите чувствителността си към техните скрити нюанси и фина красота“ Пинкет Смит - която споделя децата Джейдън, 25, и Уилоу, 23, със съпруга си - сподели, че се чувства по подобен начин. "Никога не спираш да учиш за партньора си“, каза тя пред InStyle също през октомври. "Това даде на Уил толкова интимна представа за всичко по начин, който не знам дали би имал без книгата. "Мисля, че това беше от огромна полза. Наистина е красиво.”