Автор
Теодор Муховски

Какво казват висшите сили, ако ви се появи числото 777

777 е едно от най-важните числа в ангелската нумерология. Ако от време на време то се появи пред очите ви, бъдете сигурни: това не е случайно. Висшите сили разговарят с вас с помощта на знаци, но какво точно искат да ви предадат - ще научите сега. 

Седем дни Бог е създавал света, 7 ноти в музикалната скала, дори дъгата има 7 цвята! Това число е навсякъде, а и не само затова има огромен брой пословици и поговорки, в които мъдрите ни предци "намекват", че седморката играе особена роля в живота на хората: "На седмото небе от щастие", "над седем морета", "седем крака в челото" и много други. 

От древни времена седем се смята за щастливо число, а трите седмици имат тройна сила. Ако постоянно виждате "777" на часовниците, в телефонните номера, билетите, автомобилите, банковите карти, адресите, документите или дори в рождените дати на нови познати, това е добро послание от висшите сили. 

Феноменът на често повтарящите се числа се изучава от нумерологията, нарича се "ангелски". 

Значение на числото 777 

Ангелите ви информират: вие сте на правилния път. Предстои ви да вземете правилно решение, да получите морално удовлетворение или материална награда за добрите си дела, упоритата си работа. 

Може би точно сега се намирате в трудна житейска ситуация, объркани сте и не знаете накъде да поемете. Струва ви се, че сте "заседнали", избрали сте грешни цели, нямате достатъчно качества за постигането им, способности, таланти и като цяло сякаш се лутате в безтегловност, без да контролирате живота си. 

Колкото и да ви е било трудно, ангелското число 777 уведомява: всичко върви както трябва, това е вашият духовен път и вие се движите по него. Трите седмици ви призовават да не се страхувате от нищо. Поредицата от изпитания приключва, успешно сте ги преминали, а по-нататък ще ви съпътства късметът, ще се отворят правилните врати там, където вероятно не очаквате. 

Възможно е също така да срещнете любовта или да преминете към следващия етап в духовното си развитие. 

Трите седморки са също така числото на просветлението, пробуждането, мъдростта. Появата им понякога означава, че човек е достигнал определено ниво на развитие и е готов да срещне духовен учител. 

Този "гуру" може да бъде нов познат или стар приятел, роднина или дори животно (да, да, не се учудвайте!). Той ще бъде наоколо точно толкова дълго, колкото все още имате нужда от него, но в подходящия момент ще изчезне и вие трябва да се отнесете към това с разбиране и пълно приемане. 

Точно сега ангелите ви призовават да се свържете с висшия си Аз, да приемете талантите, дадени ви от факта на раждането, и да започнете да ги разкривате, да ги използвате по такъв начин, че дарът да помага на други хора да израстват, да реализират собствения си потенциал. 

Ако сте творческа личност, трите седморки ще ви открият нов източник на вдъхновение. На хората на науката ще бъдат изпратени прозрения, а на представителите на нетворчески професии ще бъде дадена творческа енергия, за да успеят в дейността си, да направят истински пробив, скок нагоре. 

Понякога 777 означава, че е време да смените сферата на дейност, да се преместите в друга компания, да отворите собствен бизнес. Може би усещате дълъг застой, вече не сте доволни от това, което правите, и ангелите ви подтикват да вземете съдбоносно решение, помагат с леко сърце да се измъкнете от блатото и да полетите. 

Отворете сърцето си, вслушайте се в гласа на интуицията, премахнете всички негативни, разрушителни емоции, доверете се на висшите сили и не пропускайте знаците. 

Вярвайте: ще се справите с всички трудности, а вашите ангели и земни наставници ще ви помогнат да вървите по правилния път.

Нумерология на прераждането: Какви сте били в миналия си живот според датата на раждане
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Нумерология на прераждането: Какви сте били в миналия си живот според датата на раждане

Автор Теодор Муховски