Автор
Ива Петрова

Деси Стоянова се разплака в ефир

Деси Стоянова, която едва на 48 години загуби съпруга си, се разплака в студиото на "Преди обед" при връщането си на екран.

Облечена в тъмносиньо, журналистката благодари на семейството си и близките за подкрепата след смъртта на съпругата ѝ и не скри пред зрителите, че не е в най-добрата си форма след тежката загуба.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Телевизионната звезда уточни в кратък монолог, че размишлявала дълго какви да бъдат първите ѝ думи при завръщането си в предаването, което води от 12 години. 

Припомняме, че на 28 ноември съпругът ѝ Велислав Русев почина. Оттогава я заместваха колеги от екипа - репортерите и продуценти. Първи, които приветстваха Деси Стоянова за връщането ѝ,  бяха водещият Петър Дочев и готвачката Веси Цюрбрук.

Колежки на Деси Стоянова я просълзиха с това видео
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Колежки на Деси Стоянова я просълзиха с това видео

Автор Ива Петрова

"Сега си давам сметка колко изключително важна е подкрепата на хората около мен. От нея зависеше оцеляването ми и посрещането на болката", каза през сълзи Деси и благодари на всички за подкрепата - на най-близките си, на семейството и приятелите, както и на колегите от bTV и предаването "Преди обед". 

Тя допълни, че хиляди хора са ѝ писали в социалните мрежи и се извини на тези, на които не е отговорила лично. "Преди обед" винаги е бил оазис, предполагам, че и ти си го усетил за тези месеци, в които вече си един от нас", обърна се тя към колегата си. "Преди обед" е пространство, в което се абстрахираме от всичко друго и се радваме на живота. Връщам се с надеждата "Преди обед" да продължи да бъде това място за мен. Понякога няма да съм в най-усмихнатата си форма", призна още Стоянова.