Автор
Антония Михайлова

Левите крака на Уилям и Кейт липсват, а принц Луи изглежда без среден пръст: Мистерията и стряскащите тълкувания на коледната картичка на кралското семейство

Направен в стилна черно-бяла тоналност, тазгодишният семеен портрет е далеч по-скромен от традиционните ярки и живописни коледни картички на кралското семейство, пише „Дейли мейл“.

Монохромното изображение показва двойката, усмихната до синовете си принц Джордж и принц Луи и дъщеря им принцеса Шарлот, която седи на стол отпред. Дали обаче единствено липсата на типичния цветен и жизнерадостен коледен фон разбуни духовете сред британците и не само сред тях, или имаше и нещо друго, което смути много повече потребителите.

Това, което по-наблюдателните от тях забелязаха в кадъра, е зловещата липса на средния пръст на лявата ръка на 5-годишния принц Луи. Разбира се, при приближаване на фокуса се вижда, че той просто е разперил пръстчетата си върху дръжката на стола и че илюзията най-вероятно е резултат от фотодефект. 

По-внимателното вглеждане в други детайли от снимката пък накара някои да се запитат какво се е случило с левия крак на Уилям. Изглежда, че той е заел широка стойка, но се вижда само десният му крак. По същия начин се забелязва и само единия крак на Кейт, застанала зад стола, на който е кацнала 8-годишната принцеса Шарлот. 

View post on Instagram
 

Припомняме, че принцът и принцесата на Уелс споделиха семейния си коледен портрет в социалната мрежа с думите: „Нашата семейна коледна картичка за 2023 г.“. Надписът бе придружен от емоджита, изабразяващи коледно дръвче и червено сърчице. 

Принц Уилям и момчетата са облечени в еднакви бели ризи (Джордж е заложила на марката Ralph Lauren Polo) и тъмни панталони, докато Кейт и Шарлот са заменили панталоните с дънки. 

Въпреки скандалите: Кейт Мидълтън е безупречна и ослепителна на специална коледна служба
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Въпреки скандалите: Кейт Мидълтън е безупречна и ослепителна на специална коледна служба

Автор Теодор Муховски

Мнозина спекулираха, че изображението е зле обработено. „Въпреки че е хубава семейна снимка, веднага щом я погледнах, забелязах ръката на Луис. Липсва му пръст“, отбелязва потребител. „Какво мислите за ъгъла на неговия (на Уилям) предполагаем десен крак, левият му крак трябва да се вижда в отвора на стола, освен ако не се опитва да направи шпагат?“, допълва друг. 

Но не се стряскайте! Всичко е наред с „липсващия“ пръст на Луис и всички крайници на семейство Уелс са си по местата, успокояват от изданието, базирайки се на информация от източник, близък до кралското семейство. Нелепите коментари той коментира пред „Дейли мейл“ с думите: „Снимката не е фотошоп. Принц Луи просто е разтегнал пръста си. Със сигурност не го е загубил – не се тревожете за това!“. Що се отнася до Уилям и Кейт, възможно е левият крак на Уилям да е бил просто скрит зад Шарлот, а Кейт да стои с единия крак пред другия, допълни още той.

View post on Instagram
 

Що се отнася до Уилям и Кейт, възможно е левият крак на Уилям да е бил просто скрит зад Шарлот, а Кейт да стои с единия крак пред другия, допълни още той. Иначе, веднага щом празничната снимка бе публикувана в мрежата, феновете на кралската фамилия изпаднаха във възторг. 

Много от тях отбелязаха колко бързо растат децата на семейство Уелс, като обърнаха внимание на това колко дисциплинирано поведение пред фотообектива демонстрира иначе винаги палавия принц Луис. В петък той духна свещта на принц Шарлот по време на годишния коледен концерт на майка им – Кейт Мидълтън, в Уестминстърското абатство. 

Почитатели на кралското семейство обсъдиха с възхита и аристократичната осанка на принц Джордж, както и високия му ръст, нетипичен за момче на неговата възраст. „Харесва ми как Джордж се е облегнал на майка си, сякаш е готов да я защитава, и как Шарлот излъчва независимост и мъдрост“, коментира трети. 

Немалко пък изтъкнаха приликата на младата принцеса с нейната прабаба – покойната кралица Елизабет II. Много от тях прогнозираха, че тя ще бъде следващата „звезда“ на семейството, отбелязвайки, че „излъчва увереност и класа“. Портретният кадър, за който по-рано тази година позираха принц Уилям, Кейт и децата им, и който се превърна в обект на всевъзможни тълкувания и спекулации, е заснет в замъка Уиндзор от прочутия фотограф Джош Шинър.