Автор
Антония Михайлова

Сутрешният коктейл на Кейт Мидълтън, с който тя поддържа финия си силует

Едва ли има човек по света, който да не се възхищава на удивителната и стройна фигура на 41-годишната Кейт Мидълтън, която на всичко от горе е и майка на три деца.

В интервю пред британските медии принцесата на Уелс призна, че се придържа стриктно към диета, която ѝ позволява да пази форма.

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън обръща най-голямо внимание на закуската. Сутрешният ѝ ритуал включва две хранения (или по-скоро едно ястие и едно питие). Закуската на принцесата започва с овесени ядки, богати на протеини, въглехидрати и фибри, които я поддържат сита за дълго време. А след кашата Кейт пие здравословна напитка от зеле, спанак и спирулина. Тези храни са богати на протеини и витамини. 

Смути от къдраво зеле, спанак и спирулина

Спирулина на прах представлява смляно и изсушено синьо-зелено водорасло, което съдържа много полезни витамини и минерали. Рецептата за две порции включва следните продукти:

Зелено смути
Зелено смути

1 ч.л. морски водорасли
1 ч.ч. зеле
1 ч.ч. кокосово мляко
1 ч.ч. пресен спанак
Пресни плодове по желание
Гранола с ядки на вкус

А ето и как се приготвя:

Зелето се нарязва по желание, а спанакът се накъсва с ръце. Всичко това се поставя в блендер и добавя спирулина на прах (водорасли). 

Добавя се кокосово мляко. По желание може да се замени с бадемово или соево.

Така смесени съставките се разбиват в блендер на висока скорост. Полученото смути може да се консумира веднага или да се съхранява в хладилник не повече от два дни. При сервиране, по желание, напитката може да се украси с горски плодове или да се добави малко гранола.

Уникалната визия на Кейт Мидълтън, която можете да повторите още днес
МОДА
Автор Ева Григорова

Уникалната визия на Кейт Мидълтън, която можете да повторите още днес

Автор Ева Григорова

Между храненията Кейт обича да похапва годжи бери и сурови плодове. Що се отнася до другите ястия, любимата вечеря на Мидълтън е леща с къри. А ако няма време, тогава принцесата избира бързи и лесни ястия, като зеленчукови кюфтенца например.

Разбира се, принцесата на Уелс поддържа форма не само със здравословен хранителен режим. Важна част от начина на живот на съпругата на принц Уилям е физическата активност. Мидълтън редовно се занимава с тичане, спининг, йога, силови тренировки и високоинтензивни интервални тренировки. Апропо, като студентка тя е била капитан на женския отбор по хокей на трева.