Автор
Теодор Муховски

Въпреки скандалите: Кейт Мидълтън е безупречна и ослепителна на специална коледна служба

Принцесата на Уелс сияе в шикозен блестящ блейзър в бяло, докато стои пред коледна елха в промоционален клип преди службата в Уестминстърското абатство, която ще бъде заснета на 8 декември, но ще бъде показана на Бъдни вечер в 19:45 ч. 

Промоционален клип за "Кралски коледни песни" ще се излъчи в четвъртък в 21,45 ч. по ITV1. В него Кейт казва: "Присъединете се към мен на тази Бъдни вечер за специална коледна служба, за да изкажем сърдечна благодарност на всички, които подкрепят най-младите членове на нашето общество през тези важни ранни години." 

Службата, подкрепена от Кралската фондация, ще отдаде почит на онези, които работят в подкрепа на бебетата, малките деца и семействата в общностите в Обединеното кралство. Свързана с кампанията на Кейт "Shaping Us", службата ще покаже "надеждата за нов живот и защо е толкова важно да се изгради подкрепящ, грижовен свят около децата и възрастните в техния живот". 

Хорът на Уестминстърското абатство ще изпълни популярни коледни песни, както и музикални изпълнения на Джейкъб Колиър, Фрея Ридингс и Джеймс Бей, и специален дует на Бевърли Найт и Адам Ламбърт. Четения ще бъдат изнесени от лектори, сред които принцът на Уелс, Майкъл Уорд, Ема Уилис, Роман Кемп и Джим Броудбент. Специално поръчано стихотворение, написано от Жозеф Коелю, детския лауреат, ще бъде прочетено от Леони Елиът. 

Предаването в навечерието на Коледа ще включва и допълнително съдържание, включително въведение от Кейт и филми, подчертаващи значението на ранното детство. В предаването ще участват Рио и Кейт Фердинанд, Уго Моние, Андреа и Вирджиния Бочели и Шийла Хенкок. 

Видеоклип, публикуван в акаунта на кралското семейство Кенсингтън в Twitter, показва множество известни лица, поканени на ексклузивните събития. Сред тях са Джована Флетчър и съпругът ѝ от McFly Том Флетчър, бившата звезда от "Островът на любовта", превърнала се в документалист на BBC, Зара Макдермот и д-р Алекс Джордж, който сега е здравен посланик в Министерството на образованието. 

По време на службата Уестминстърското абатство ще бъде изпълнено с "устойчиви, екологични празнични декорации". Сред новостите тази година е и коледна пощенска кутия, разположена извън абатството, в която децата могат да изпращат ръчно изработени коледни картички и най-добри пожелания на други младежи, които може би изпитват затруднения през този празничен сезон. 

При пристигането си гостите ще бъдат посрещнати с коледни песни от хор "Млади възпитатели на глас" на "Действие за децата", съставен от 12 млади възпитатели, сред които един само на шест години. Участниците са номинирани от лордове-лейтенанти от цялата страна, както и от благотворителни организации, свързани с членове на кралското семейство. 

Към тях ще се присъединят работещите в сферата на ранното детство - ключова област от работата на Кейт чрез Центъра на Кралската фондация за ранно детство. Аудиторията ще бъде съставена и от хора, за които годината е била трудна, включително деца и семейства, или такива, за които зимният период е труден.

Ужасният прякор на Кейт и обидата на Чарлз към Хари: Вижте бомбастичните твърдения в най-новата книга срещу монархията
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Ужасният прякор на Кейт и обидата на Чарлз към Хари: Вижте бомбастичните твърдения в най-новата книга срещу монархията

Автор Ева Григорова