Автор
Ева Григорова

Кендъл Дженър показа на фенове си своето имение за 8,5 милиона долара и уникалната си коледна украса

Кендъл Дженър наскоро отвори своето имение в Лос Анджелис за 8,5 милиона долара за своите близо 300 милиона последователи в Instagram. Луксозният дом, който преди е бил собственост на Чарли Шийн, може да се похвали с внушителните 6000 квадратни фута и е украсен с празнична украса за коледния сезон.

Популярната моделка на Calvin Klein и риалити звезда, се отпусна в хола си, облечена в шикозен тоалет от Alo, марка, която тя отдавна рекламира. От публикацията се виждат два привлекателни кафяви дивана, масичка за кафе от твърда дървесина, украсена с червени рози и книги за изкуството, както и умело интегрирано продуктово позициониране за нейната лична марка текила, 818.

View post on Instagram
 

„Това място е моето убежище“, споделя Кендъл, демонстрирайки спокойната атмосфера в дома си. „Тук мога просто да бъда себе си, далеч от камерите и светлините на прожекторите.“ В статията си в Architectural Digest през юни 2020 г. Кендъл разкри уникалните си предпочитания, включително страстта си към чая, любовта й към къпането в луксозна златна вана и отличителен неонов знак в хола ѝ, за който тя вярва, че е дело на Трейси Емин, изобразяващ анатомията на човека.

„Аз съм наистина пристрастена към чая. Това е моят ежедневен ритуал“, призна Кендъл, демонстрирайки своя специален кът за чай в спалнята си. Всекидневната ѝ, която е целенасочено лишена от телевизор, е проектирана като убежище за смислени разговори и релаксация.

Кендъл превърна домашното си кино в арт студио. „Харесва ми, че превърнах киното в място, където мога да рисувам и да показвам творчеството си“, каза тя. Описвайки естетиката на дома си, Кендъл отбеляза: „Има тази спокойна, испанска атмосфера, селска къща, която просто те кара да се чувстваш добре. Това е моето бягство от хаоса на моята кариера.“

View post on Instagram
 

Имотът разполага още с огромна градина, басейн и хидромасажна вана. В спалнята си Кендъл съхранява панелите на вратите от 18-ти век, рисувани с италианска боя, от детството си, добавяйки нотка носталгия. „Тези панели връщат толкова много спомени. Те са част от сърцето ми", сподели Кендъл.

Ето как моделката описва и своя огромен дрешник: „Този гардероб е като да вляза в моя собствен личен бутик“, възкликна тя. „Исках дом, който е уникален като моя стил“, обясни тя.