Автор
Ива Петрова

Не е Рълев: Ето кой е истинският победител в "Игри на волята"

Не Рълев е истинският победил в „Игри на волята“, а най-силният играч на тазгодишното риалити – Момчил Василев, посочват от „Бългрия днес“. 

Причината Момчил да не стигне до върха, се оказала травма. Според информация на сайта това не било излъчено по телевизията, най-вероятно с цел да не бъде предизвестен краят на екстремното шоу. 

И така, именно контузията възпрепятствала шанса на Василев за победа в последната гладиаторска битка, което директно изпратило чека от 100 бона в ръцете на Рълев. 

25-годишният софтуерен инженер, завършил в Китай, показа най-добри качества на арената, преди контузията да го спъне към върха. „Предпочитам да жертвам здравето си, но не и духа си и да се откажа“, споделя Момчил и добавя, че е пазил травмата си в тайна, за да не се оправдава от загубата с нея. 

От изданието отбелязват още, че контузията е била доста тежка. Два часа след финала и края на снимките на предаването той се отпуснал и буквално не можел да ходи. 

Момчил не остана длъжен и на самата продукция, допълват още от сайта. По темата за обвиненията от участниците в шоуто, че мами, той отговори така: „Всичко, което съм правил в „Игри на волята“, е мое решение, никой от екипа не ме е карал да правя нещо. 

На играта с въртележката изрично питах дали може да се засилвам с крак. Получих положителен отговор, а после ме обвиниха в измама“. 

Бременната Елия от "Игри на волята 2021" тренира усилено във фитнеса (СНИМКА)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Бременната Елия от "Игри на волята 2021" тренира усилено във фитнеса (СНИМКА)

Автор Ева Григорова

Участникът не спести критики към формата и за предимствата, които шоуто дава. На полуфинала Момчил даде повече грошове и трябваше да има по-голямо преимущество от Мартин, но на практика не беше така. 

„На мен ми минаха два лесни елемента, които се минават за 20 секунди, а на Марто само един, но много по-труден. Не беше измислено като хората“, възмущава се Момчил.

Припомняме, че Момчил василев напусна предаването на 1 декември.