Автор
Ева Григорова

Певицата Крисия попадна в затвора

Порасналата Крисия успя да учуди всички, като се появи... в затвора. Вдъхновението на Слави реши да експериментира и се качи на затворническата сцена. По-късно стана ясно, че всичко е било с благотворителна цел.

"Трябва да се експериментира в този живот. Всички сме хора и трябва да слушаме музика. Стана спонтанно и беше важна кауза за мен. Реших, че трябва да предавам изкуството", разкри изпълнителката. 

View post on Instagram
 

Крисия изпя коледни песни, за добротата и любовта. Твърди, че не е видяла разлика в публиката, защото чрез музиката хората отварят душите си. 

Малката певица е на сцената още от три годишна възраст. Освен с пеене тя се занимава и с модерен балет. Крисия учи музика в центъра за работа с деца в родния ѝ град Варна под ръководството на педагог Свилена Дечева. 

View post on Instagram
 

Най-големият си успех Крисия постига на детската Евровизия, където успява да завоюва второто място. На конкурса тя се явява с песента „Планетата на децата“ заедно с братята пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови. Музиката е записана от Плевенската филхармония и Евгени Димитров, а текстът е написан от Крисия и Ивайло Вълчев.

Помните ли Хасан и Ибрахим? Влязоха в топ 10 на най-добрите пианисти в света!
ЗВЕЗДИ
Автор Антония Михайлова

Помните ли Хасан и Ибрахим? Влязоха в топ 10 на най-добрите пианисти в света!

Автор Антония Михайлова