Автор
Ева Григорова

Чичкото-милионер засипва Айлин със скъпи подаръци, тя пък го ревнува

Айлин, която се прочу с участието си в "Ергенът" - 2, си пада по по-зрели мъже. Моментният ѝ партньор се казва Фарид и е 41-годишен бизнесмен от ирански произход. Вижда се, че възрастовата граница не е проблем за Айлин, която признава, че е имала любовна афера с набор на майка си. 

View post on Instagram
 

Настоящият и партньор определено има пари и често обгрижва половинката си със скъпи подаръци. Дори наскоро ѝ подарил диамантени обеци на известен луксозен френски бранд. 

Фарид явно е притеснителен и не обича да се показва в публичното пространство. Идеята беше да гостува с Айлин в предаването „Преди обед“, но в последния момент се отказал и тя се появи в ефир сама. Брюнетката разказа за тяхното запознанство, което се случило още преди участието ѝ в „Ергенът“. 

"Харесвахме се, започнахме да излизаме, но аз вече се бях записала за предаването. Реших да се пробвам, казах си, че това е една възможност. Не знаех дали ще се получи нещо там и си казах, че отивам. След излизането ми се видяхме и тогава започна нашата сериозна връзка" 

Преди 2 месеца тя се запознала със семейството на приятеля си, която живее в Германия. Срещнала го и със своите родители. По думите ѝ баща ѝ много го харесал, макар че бил по-консервативен тип човек. 

View post on Instagram
 

"Признавам, че съм доста ревнива. Опитвам се да не го показвам, но понякога въобще не мога да го крия. Мисля, че това му харесва. Той също е ревнив в някои ситуации. И двамата сме много емоционални хора. Забавно ни е"!

Айлин се разгневи на Пам, защото я нарече 'ходещ секс'
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Айлин се разгневи на Пам, защото я нарече 'ходещ секс'

Автор Ива Петрова