Автор
Ева Григорова

Принц Уилям „Никога не може да прости“ на Хари за неговото отношение към Кейт

След като мина достатъчно време от появата на мемоарите на принц Хари „Резервният" и неговия филм за Netflix, изглежда, че той никога няма да се помири с по-големия си брат, принц Уилям, за това как се е отнесъл със съпругата му Кейт Мидълтън. „Кейт може неохотно да е загърбила миналото от лоялност към семейството“, каза вътрешен човек пред медиите, „но Уилям никога няма да прости на Хари за начина, по който нападна Кейт.“

От своя страна, 39-годишният мъж все още е разстроен от последствията. „Хари все още е невероятно наранен от начина, по който е бил прокуден от брат си“, каза още вътрешният човек. Припопняме, че Хари поиска извинение от кралското семейство, но всъщност е малко вероятно той някога да получи такова, „особено от Уилям“, добави вътрешният източник.

 41-годишният баща на три деца „иска да се дистанцира от брат си още от брака на Хари с Меган, която той не харесвал от самото начало“, разкрива новата книга на Омид Скоби, Endgame, добавяйки, че "сега Уилям смята брат си за „аутсайдер“. „Монархията е на първо място, винаги е била и ако тя е застрашена, има проблем. Голям проблем“, допълни друг източник. „Кралското семейство получи толкова много нападки напоследък и това се дължи главно на враждата между Уилям и Кейт и Хари и Меган.“

Междувременно крал Чарлз не е готов да прекъсне връзките с най-малкия си син и 41-годишната Кейт също може да се присъедини към тази идея. „Може да е била принудена да го направи“, каза вътрешен човек, подавайки ръка на Хари, „но в крайна сметка се радва, че го е направила. Тази дребнавост продължи твърде дълго и ако доведе до събирането на Уилям и Хари като братя, Кейт няма да съжалява. Меган също трябва да направи компромис. Надяваме се, че тя иска да види как Уилям и Хари се помиряват точно толкова, колкото всички останали." - казва близък до кралското семейство. 

След като книгата на Скоби обвини крал Чарлз и Кейт, че са кралски расисти, кралското семейство отново бе подложено на атака, като този път също отказа да коментира нападките. „Мисля, че голямата сила на принцесата на Уелс е, че като кралица Елизабет II, тя знае каква е работата ѝ“, каза съоснователят на True Royalty TV Ник Бълън. Бълън добави, че Мидълтън прави всичко възможно, за да бъде възможно най-подкрепяща за съпруга си. „Нейната работа е да подкрепя принца на Уелс, принц Уилям“, отбеляза той. — И тя много рядко дава интервюта. „Тя много рядко прави това за нея. Тя винаги се стреми да се увери, че принцът е отпред и в центъра. Но не се заблуждавайте, тя е сила, с която трябва да се съобразявате. Тя е много силна и много ясно знае какво иска да постигне ," той добави.