Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, през 2024-та съдбата ви дава ново начало

Скъпи Скорпиони, новата 2024 година ще бъде синоним на изпълнението и незабавната ефективност на новите проекти. Дава ви се свободата да поемете ново начало. 

Ще навлезете в нов цикъл на живот, който ще изисква активна жизненост. Ще можете да продължите проектите, замислени миналата година, и да им дадете напълно нова посока на развитие. Те ще започнат да дават първите плодове, на които ще можете да се насладите още от началото на годината. 

Вашата креативност ще бъде в своя връх и ще отвори вратата към преживявания и събития, които дори не бихте могли да си представите. Отговаряйте на всички важни обаждания, посещавайте социални събития и семинари, свързани с работата, за да задълбочите знанията си и да създадете връзките, от които се нуждаете, за да успеете. 

Ще се стремите към повече свобода в действията, за да осъществите плановете си. Вашата смелост ще ви помогне да спестите много ценно време и да го прекарате по-ефективно. Вече сте свободни да се съсредоточите върху бъдещето и да загърбите нещата от миналото. 

Много Скорпиони ще открият, че някои приятели не са искрени. Тъй като желаете яснота и чистота във вашите отношения, проучвате как да премахнете от живота си хора, които вече не ви дават любов, а по-скоро ви носят страдание.

Ако търсите любов, пригответе се да блеснете като звездата, която сте, привличайки фенове с неустоимия си чар и непринудена привлекателност – романтиката е навсякъде около вас и Вселената е вашият любовен гуру, който подготвя сцената за вас. 

В партньорствата звездите ви насърчават да се отдадете на страстите и желанията си - можете да засилите платоничната страна на връзката си. Планетарните влияния ви насърчават да бъдете по-спонтанни и авантюристични - не правете твърди планове и вижте какво ще се случи.