Автор
Евелин Попадийна

Не пренебрегвайте хората символи: ето кои са те

Има трима човека, които никога не бива да пренебрегвате. Дори да сте достигнали върха на славата и богатството, трябва да уважавате тези хора и винаги да ги поставяте преди останалите. 

Тези трима души са нашето минало, нашите опори. Животът ни е изграден от тях. А тези, които ги пренебрегват, губят своята жизнена енергия. Всеки един от тримата е източник, който ни захранва с енергия. 

Спасител
Човекът, който ви е спасявал в трудни времена. Не е нужно да е поемал куршум заради вас, а този, който просто ви е пазил, споделял е последния си залък с вас, помогнал ви е в трудна ситуация. Помогнал ви е да си намерите работа, услужил ви е с пари или просто ви е изслушал, когато сте имали най-голяма нужда. Спасението е ежедневие, понякога не го забелязваме, но го има.

Учител
Това е човекът, който ви е научил на най-важното и най-ценното. Той ви е дал полезни знания, благодарение на които сте постигнали неща в живота си. Споделил е опита си с вас, дал ви е примери с негови грешки, какво е направил, как е преодолял трудностите и тези неща са ви помогнали в различни житейски ситуации. Успехът ви е зависел от него.

Приятел
Това е някой, който е бил до вас в трудни времена. На когото можете да разкажете всичко и да се оплачете, без страх, че ще бъдете предадени или отхвърлени. Някой, който ви е разбирал, слушал и подкрепял, бил е на ваша страна, независимо от обстоятелствата.

Внимавайте как се държите с хората, които са ви подавали ръка през годините и не са ви предали. Никога не забравяйте кой е бил до вас в най-трудните моменти.

Как да привлечем любовта и късмета според Фън Шуй в годината на Дракона
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Михайлова

Как да привлечем любовта и късмета според Фън Шуй в годината на Дракона

Автор Антония Михайлова