Автор
Антония Михайлова

Любимата зимна супа на Гуинет Полтроу, с която тя поддържа 60-сантиметрова талия дори на 51

Американската актриса Гуинет Полтроу винаги е имала стройна фигура. Въпреки възрастта ѝ, тялото ѝ все още е с размери на модел. 51-годишната звезда има точно 60-сантиметрова талия, с която наскоро се похвали в интервю. 

Но дългите ѝ стройни крака, еластичната кожа, и стегнатият ѝ корем са резултат не само на генетика. Носителката на Оскар е активен привърженик на здравословния начин на живот. През 2008 г. тя създава своя собствена компания, която насърчава здравословния, съзнателен и естетичен начин на живот.

Гуинет Полтроу
Гуинет Полтроу

Актрисата неведнъж е заявявала, че когато е била малка, майка ѝ я е научила да яде здравословна органична храна. Години по-късно Полтроу все още следва този метод на хранене, като го предава и на своите деца. 

Гуинет рядко публикува откровени снимки в социалните мрежи. Обикновено в нейните профили може да открием мили запечетани моменти със семейството и приятелите. За сметка на това обаче акрисата често споделя изкусителни кадри на вкусни ястия и рецептите към тях, и уверява, че съзнателното здравословно хранене и детоксикация ѝ помагат да поддържа строен силует дори на 51 години.

Гуинет Полтроу
Гуинет Полтроу

Представяме ви една от любимите ѝ рецепти за зимна супа, на която актрисата твърди, че дължи особено много фината си осанка.

Крем супа от моркови и джинджифил от Гуинет Полтроу 

Всички съставки за нея могат да бъдат закупени във всеки голям супермаркет. Пилешкият бульон може да се замени със зеленчуков такъв.

Време за готвене: 55 минути
Продукти за 4 порции: 

1 глава лук 
2 скилидки чесън 
1 бр. корен от джинджифил
2 с.л. кокосово масло
1/2 ч.л. смлян кориандър
1/2 ч.л. гарам масала
1 ч.ч кимион
500 г моркови 
700 мл пилешки бульон 
сол и млян черен пипер на вкус

Елизабет Хърли сваля 3 кг за един ден с тази зеленчукова супа
ЗДРАВЕ
Автор Антония Дамянова

Елизабет Хърли сваля 3 кг за един ден с тази зеленчукова супа

Автор Антония Дамянова
Супа
Супа

Приготвяне:

Нарежете лука, морковите и чесъна на тънки филийки. Смелете добре корена на джинджифила. Ще ви трябват две супени лъжици нарязан джинджифил.

Изсипете кокосово масло в тиган с дебело дъно и го загрейте. Добавете там лука и щипка сол. Покрийте и гответе на слаб огън около 20 минути, като разбърквате от време на време, докато лукът омекне. 

Добавете чесън и смлян джинджифил. Разбъркайте за 1 минута. Добавете кимион, кориандър и гарам масала. Разбъркайте около още една минута. 

Изсипете бульон в тигана. Следват произволно нарязаните моркови и още малко сол на вкус. Оставете сместа да заври. След това намалете котлона и оставете да къкри около 20-30 минути, докато морковите омекнат. 

С миксер пасирайте зеленчуците с бульона до кремообразна смес. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Ако желаете, добавете малко кокосово мляко за по-кремообразна консистенция. Сервирайте супата топла.

Гуинет Полтроу
Гуинет Полтроу