Автор
Ева Григорова

Вижте я: Опра Уинфри дебютира новата си фигура на червения килим

Опра Уинфри показа новата си фигура по време на наградите Златен глобус 2024, които се излъчиха тази неделя.

69-годишната телевизионна звезда изглеждаше чудесно, носейки персонализирана лилава рокля на Louis Vuitton и подходящи обувки - намигване към филма The Colour Purple, който тя копродуцира.

„Това е лилава вечер на Златните глобуси. Благодаря ви за тази единствена по рода си рокля, Louis Vuitton“, написа тя в Instagram.

Уинфри наскоро призна, че е използвала лекарства за отслабване, за да ѝ помогнат да намали теглото си.

„Знам, че всички си мислеха, че съм на това лекарство, но аз работих толкова усилено. Знам, че ако не тренирам и не съм бдителна за всички други неща, това няма да работи за мен“, каза тя наскоро, добавяйки, че е взела лекарствата преди Деня на благодарността, „защото знаех, че ще имам две солидни седмици на хранене и „вместо да кача осем килограма, както направих миналата година, качих половин килограм... Заглушава шума от храната."

„Сега го използвам, когато чувствам, че имам нужда от него, като инструмент за управление, а не за йо-йо ефект“, каза тя, без да назовава конкретното лекарство, което приема. „Фактът, че има одобрена от медицината рецепта за управление на теглото и поддържане на по-здравословно състояние, през целия ми живот, чувствам това като облекчение, като изкупление, като подарък, а не като нещо, зад което да се крия и за което отново да ми се подиграват. Приключих със срама от други хора и особено от себе си."

Уинфри дори разкри дневната си рутина. „Ям последното си хранене в 4 часа, пия един галон вода на ден и използвам принципите на WeightWatchers за броене на точки. Имах представа за лекарствата [за отслабване], но чувствах, че трябва да докажа, че имам сила на волята да го направя. Сега вече не се чувствам така", сподели тя и добави, че е препоръчвала лекарството "много преди аз самата да го приемам".