Автор
Ева Григорова

Звездна актриса от "Спасители на плажа" е с рак на гърдата

51-годишната звезда от хитовия сериал "Спасители на плажа" Никол Егерт е диагностицирана с рак на гърдата. 

Актрисата, която участва и в нашумялата поредица от 80-те Charles In Charge, разкри пред списание People, че е била диагностицирана с рак на гърдата във втори стадий в началото на декември, предаде Vesti.bg

Никол призна, че пътят до поставянето на диагнозата е бил "труден", казвайки: "Чета вдъхновяващи цитати и банални неща, и това ми помага". 

На актрисата ѝ предстои операция, но чака лекарите ѝ да определят дали ракът има разсейки и кога ще започне химиотерапията и лъчетерапията. 

Приятел на Егерт създаде страница в GoFundMe, за да финансира нейното лечение, тъй като е "минало много време от Charles In Charge и "Спасители на плажа". 

Нейна приятелка написа на страницата за набиране на средства: "Като самотна майка тя трябваше да се бори финансово, за да отгледа двете си дъщери. Никол все още има малко дете вкъщи и се ужасява, че не може да си позволи необходимото лечение и операция. Тя е загубила и двамата си родители и няма семейство, на което да се облегне или да ѝ помогне в тази ситуация." 

Егерт разкри, че нейният "най-голям страх" дъщерите ѝ, Дилин, на 25 години, и 12-годишната Кийгън да не останат без майка. 

"Дилин вече е голяма, но аз имам 12-годишно дете у дома, където съм единственият болногледач. Нямам семейство. Нямам нищо". 

Отразявайки „ужаса“ на лицето на най-малката си дъщеря, когато тя ѝ съобщава за диагнозата си, тя каза: „Веднага ме накара да осъзная, че просто няма как да се поддам на това. Това е нещо, през което трябва да премина. Това е нещо, което трябва да победя. Тя има нужда от мен повече от всичко и всеки."

Лиса Кудроу обяви най-вероятната причина за смъртта на Матю Пери
НОВИНИ
Автор Евелин Попадийна

Лиса Кудроу обяви най-вероятната причина за смъртта на Матю Пери

Автор Евелин Попадийна