Автор
Ива Петрова

Гущерова призна за фобия, която я подлудява

Светлана Гущерова призна за най-голямата си фобия, която я измъчва до безумие.

Милионерската съпруга страда от Мусофобията - интензивен и постоянен страх или безпокойство от срещата с мишки и плъхове, или очакването на появата им. Това е една от седемте най-често срещани фобии сред представители и на двата пола. 

View post on Instagram
 

Любопитен факт е, че повечето бозайници имат мозъци, които са програмирани да предизвикват чувство за заплаха при изскачането на малки същества. Слоновете, независимо колко са големи, също се стряскат от неща, които се движат бързо срещу тях, каквито са мишките. 

Оказва се обаче, че фобия от гризачи изпитват още редица родни знаменитости. В същия тест в Инстаграм, който попълни Гущерова, Николета Лозанова също призна, че не обича гризачите.

Светлана Гущерова шокира с това смело признание
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Светлана Гущерова шокира с това смело признание

Автор Ива Петрова

Майката на четири деца издаде още, че е висока 167 сантиметра и носи обувки №38. Тя пийва розе и любимият ѝ цвят е този на любимото вино. Светлана изненада феновете си и като разкри, че им по тялото си 11 татуировки, които само съпругът ѝ може да вижда. 

Плеймейтката не крие, че дължи финия си силует на фастинга, както и на морски дарове, на които често набляга. Блондинката признава обаче, че от време на време си позволява шоколад и сладолед.

View post on Instagram