Автор
Ива Петрова

Роксана разкри истинската причина за операцията в Турция

След като по празниците Роксана публикува снимка от болница и предизвика вълна от всевъзможни и дори скандални коментари, касаещи престоя ѝ, певицата уточни причината.

В интервю за радио "Веселина" гласовитата ромка уточни, че е претърпяла операция на гласните струни в Турция. 

View post on Instagram
 

Тя отрече категорично слуховете, че е бременна, както и недобросъвестните изказвания, че е била в болница заради предозиране с наркотици или заради прием на така нашумелите в последно време сред светските среди инсулинови средства за отслабване.

"Прочетох няколко коментара, които не отговаряха на мен или на името Роксана - недейте, хора, аз не съм от певиците, на които им се носи слава на такъв изпълнител. Не мисля даже, че и масово колегите го правят", подчерта певицата.

Роксана влезе в болница
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Роксана влезе в болница

Автор Ива Петрова

Роксана ясно даде да се разбере, че е претърпяла операция в Турция заради киста в гърлото. Интервенцията била наложителна, но изпълнителката вече е в България и се възстановява пълноценно.

"Успешна е операцията ми, но като цяло бях стресирана от цялото това нещо. Не знам какво ще се случи с гласа ми от тук нататък, всички знаят че това е целият ми живот", казва Роксана пред радиото.