Автор
Ева Григорова

Появиха се шокиращи разкрития: Матю Пери лъгал всички, че е трезвен преди смъртта си

Твърди се, че Матю Пери е излъгал, че е бил трезвен преди внезапната си смърт през октомври 2023 г., това казаха няколко анонимни източника пред US Weekly. Те споделиха пред изданието, че звездата от „Приятели“ все още е бил зависим от алкохола преди смъртта си, въпреки факта, че той твърди, че е трезвен в своите мемоари от 2022 г. „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“. 

„Той искаше да продава книги. Всичко беше измислено и манипулирано, истината не беше важна“, каза вътрешен човек пред изданието.

Друг източник твърди, че Матю се е запознавал с млади жени в приложението за запознанства Raya и ги е убедил да му купят наркотици. „Пристрастените са умни, а Матю беше брилянтен“, твърди източникът. „Той се свързваше с тях по FaceTime и ги опознаваше. Тогава им казваше нещо като „Хайде да се мотаем“ и ги канеше да дойдат в къщата му. Той вече не се появяваше на публични места."

Въпреки че Матю твърдеше, че е трезвен от 2021 г., източници на US Weekly споделят, че това не е така. „Той живееше затворен и не достигаше до хората.“, твърдят те.

Освен това един от източниците твърди, че Матю дори е лъгал за това, че е трезвен пред бившите си колеги от „Приятели“ Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Дейвид Шуимър и Мат ЛеБланк.

„Той излъга всички тях за толкова много неща през годините“, твърди вътрешният човек. „Той ги уважаваше толкова много, но не винаги имаше да каже положителни неща за тях. Той се чувстваше непълноценен до тях, така че когато говореше отрицателно, това идваше от тази несигурност.“

Матю беше на 54 години, когато почина на 28 октомври в дома си в Пасифик Палисейдс, Калифорния. Близо два месеца след трагичната му смърт TMZ разкри, че официалната причина за смъртта  му се дължи на остатъчен ефект от кетамин. Таблоидът съобщи, че Матю е бил подложен на терапия с инфузия на кетамин за депресия и тревожност преди смъртта си. Удавяне, коронарна артериална болест и бупренорфин, който е лекарство, използвано за лечение на употреба на опиоиди, също бяха посочени като фактори, допринасящи за неговата смърт. Така смъртта на актьора в крайна сметка беше обявена за нещастен случай.