Автор
Теодор Муховски

Дженифър Анистън си спомни: Пишех си с Матю Пери в онази сутрин, когато той почина - не изпитваше болка, беше щастлив

Анистън изглеждаше особено развълнувана, докато разказваше как се е чувствал Матю Пери преди неочакваната му смърт през октомври. 

Докато разговаряше с Variety за първото си интервю след смъртта на Пери през октомври, Анистън беше попитана как иска светът да запомни колегата ѝ от "Приятели". 

"Както той каза, че би искал да бъде запомнен", каза тя, докато Рийз Уидърспун, нейна колежка от актьорския състав на "Сутрешно шоу", я държеше за ръка до себе си. 

Дженифър Анистън
Дженифър Анистън

"Той беше щастлив. Беше здрав. Вече не пушеше. Изглеждаше в добра форма", добави Анистън. "Чувстваше се наистина щастлив, това е всичко, което знам." 

"Буквално си пишех с него онази сутрин, когато той почина", продължи тя. "Той не изпитваше болка. Той не се бореше. Беше доволен и спокоен." 

Докато Анистън изтриваше сълзите си, Уидърспун я успокои с думите, че е "важно, че Пери е бил спокоен и щастлив. 

View post on Instagram
 

"Искам хората да знаят, че той наистина беше вече здрав и се е оправяше", каза Анистън. "Беше в процес на стабилизиране. 

Работеше толкова усилено. Наистина му се падна трудна задача. Много ми липсва. На всички ни липсва. Той беше човек, който ни караше да се смеем наистина много." 

Пери почина в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври на 54-годишна възраст. Той се превърна в икона в средата на 90-те години на миналия век, когато участваше в "Приятели" заедно с Анистън, Дейвид Шимър, Кортни Кокс, Мат Лебланк и Лиса Кудроу. 

Матю Пери
Матю Пери

Любимецът от ситкома се бореше с алкохолизма си през целия си живот и описва криволичещия си път към възстановяването в книгата от 2022 г. "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо: мемоари".

В прочувствено писмо семейството на Матю Пери разкри как ще почете паметта му
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

В прочувствено писмо семейството на Матю Пери разкри как ще почете паметта му

Автор Ева Григорова