Автор
Ева Григорова

Галин най-накрая призна дали си има гадже

Дълго пазената тайна най-накрая излезе наяве. Попфолк певецът и продуцент Галин изненада всички, като разкри дали има някой до себе си. Като цяло изпълнителят избягва да говори за личния си живот, но този път реши да се отдаде на откровения. 

Звездата на фолка даде възможност на почитателите си да му задават въпроси в Инстаграм, а той да им отговаря. На въпрос „Имаш ли човек до теб в личен план“, певецът заяви категорично, че няма и в момента е свободен. А този отговор със сигурност е зарадвал много от неговите обожатели. 

Преди време пред камерите на "Животът по действителен случай" гласовитият брюнет призна, че е изпаднал в дълбока депресия след болезнена раздяла през 2019 г., вследствие на което загубил желание за живот. 

"Беше човек от моя бранш, но от друг стил. Дадох всичко от себе си, но не беше достатъчно. Беше ми много тежко, направих много компромиси. Аз сложих край на връзката, не исках да продължава по този начин. 

View post on Instagram
 

Тогава не намирах смисъл да живея", спомня си Галин и допълва, че именно вярата в Бог му е помогнала да се върне към живота.

Не може да бъде: Емрах се извини на Азис, Галин и Меди
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Не може да бъде: Емрах се извини на Азис, Галин и Меди

Автор Ева Григорова