Автор
Ева Григорова

Мутри избили зъбите на шофиралата с 256 км/ч по АМ "Тракия"

Плеймейтката Катрин Йорданова, позната като "Мис Силикон" се "прочу" с карането си по магистрала "Тракия" с над 116 км в час над позволената скорост. Миската сама се похвали в Инстаграм, че е успяла да вдигне 256 км/ч с мощния си автомобил. Във видеото Йорданова си снимаше километража, а с другата ръка прикрепяше волана на мерцедеса си, като през това време кънтеше хит на Преслава. По този начин Мис Силикон направи две сериозни нарушения наведнъж - превиши скоростта с много над допустимото и използва телефон, докато шофираше. 

Катрин е родена във Варна през 2000 г. и явно има страст към бързите коли. Обича се снима до скъпи возила. В профила ѝ виждаме снимки с мерцедес (вероятно същия, с който се е снимала), ауди и БМВ - всичките спортни и способни да развият скоростта от видеото, което я вкара в новините. 

View post on Instagram
 

Най-вероятно страстта към шофирането води Катрин към работата ѝ, преди да стане Мис Силикон. Неприятна случка през 2020 г. я кара да напусне България и да се установи в Берлин. След спречкване на бензиностанция тогава плеймейтката и тогавашният ѝ приятел са пребити от мутри на кръстовище във Варна. 

“Избиха ми зъбите посред бял ден. Отпред нямах нищо! Видимо бяха надрусани варненски мутри. Четири месеца се хранех със сламка. Бях изключително зле и много мъчно го преживях", споделя тогава Йорданова. 

Те успяват да осъдят побойниците и с парите от обезщетението Мис Силикон оправя усмивката си. В Берлин двамата работят като куриери. Тогава Катрин е само на 19 години, но се хвали, че работата ѝ носи добри доходи - между 2000 и 3000 евро на месец. По онова време тя се надява със спечелените пари да може да отвори фризьорски салон и да упражнява професията, която е завършила, преди да напусне страната. По-късно куриерският бизнес в Германия се превръща в семеен - включват се братята и родителите на Катрин. 

“Разкарвала съм до 3500 пратки на месец. Всичко зависи от това колко работиш. Използвам или служебния бус, или този на моя приятел. Возила съм и пратки, по-големи от мен", споделя тя. 

Едва на 19 г. участва в конкурса Playmate Of The Year, а през 2022 г. става носителка на титлата “Мис Силикон". В момента статусът ѝ в социалните мрежи е “обвързана", но силиконката не посочва името на половинката си. 

View post on Instagram
 

В инстаграм профила си има снимки с няколко мъже, но не става ясно кой е пленил сърцето ѝ.

Папи Ханс не знае как да си плати глобата в Гърция
НОВИНИ
Автор Лилия Стаменова

Папи Ханс не знае как да си плати глобата в Гърция