Автор
Ива Петрова

Камелия разкри за голяма промяна в семейството си

Откакто посрещна на бял свят първата си рожба преди десет месеца, фолк дивата Камелия води абсолютно нов живот, отказвайки се от редица свои стари навици. 

Изпълнителката на „Огън момиче“ от години пропуска големите партита за ЧРД, така беше е тази. Припомняме, че гласовитата блондинка чукна 53 години на 10 януари. „Не съм привърженик на големите и шумни рождени дни. Предпочитам да съм в по-интимна обстановка. Понеже дълги години сме си го празнували само аз и Цвети, родители и най-близки и това ми е останало като част от начина ми на празнуване. Без големи ексцесии и шумни партита“, заяви певицата пред „Галерия“. 

View post on Instagram
 

„Нямат никакво значение годините, за мен това са поредни цифри и въобще не им обръщам внимание. Важно е как се чувства човек. Може да си много щастлив и когато си на половин век, и може да си много сдухан, когато си на 20 години. Усещането е по-важно, не броя на годините. Не се сдухвам от това, че съм на 53, просто една цифра отгоре“, сподели певицата своето виждане за възрастта. 

Що се отнася до грижите за наследника на фамилията, двете баби помагат много на родителите. „Добре, че са те! От скоро време започнахме много да оценяваме баба Данче и баба Здравче, че без тях просто няма да е това, което е. Когато съм на работа или когато имам нужда от ден-два да се наспя, те са винаги на разположение, за което им благодаря. В тяхно лице имаме голям подкрепа“, заяви още Камелия. 

Камелия на 53: Имам рожден ден. Обичам ви (Видео)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Камелия на 53: Имам рожден ден. Обичам ви (Видео)

Автор Ива Петрова

„Напоследък сме станали вегани. 21 дни на шест месеца сме суровоядци, отделно ще практикуваме два пъти годишно гладуване. Седем дни правим почистване на телата си и слад това четири дни нищо не ядем. След това има захранване.“ 

По темата с месото певицата призна, че с Цветин не са от най-големите месоядци и че като цяло го избягват, но по поводи и празници не се ограничават. „Ядем си месце, ядем си агнешко по Великден, свинско по Коледа... Гледаме да са изчистени продуктите, защото има разлика, когато вземеш едно пиле, бъкано с антибиотици и хормон на растежа, тогава веднага се усеща миризмата от химията“, обяснява Камелия. „Важно е човек да си изгради култура на хранене, както и да подбира чисти продукти“, допълни тя.

View post on Instagram