Автор
Ива Петрова

Камелия на 53: Имам рожден ден. Обичам ви (Видео)

Камелия изненада последователите си в Инстаграм с нова празнична вест. „Имам рожден ден. Обичам Ви!“, написа тя в полунощ в социалната мрежа, а думите ѝ бяха придружени от жизнерадостно видео.

На него виждаме как приятелят ѝ Цветин отваря бутилка шампанско, а 53-годишната певица от Чипровци се наслаждава на момента под звуците на емблематична песен на Тото Кутуньо.

View post on Instagram
 

Нека да припомним, че само преди седмица фолкдивата отбеляза 26 години от първата им целувка. „Днес мама и тати празнуват 26 години от първата им целувка. Да са живи и здрави, и да се обичат. На всички вас, много любов и здраве“, гласеше текстът към снимката на щастливите родители и тяхното бебе. 

Кадърът събра над 23 000 харесвания и над 200 коментара.

Ето как Камелия отбеляза 26 години от първата целувка с Цветин
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ето как Камелия отбеляза 26 години от първата целувка с Цветин

Автор Ева Григорова

Изминалата 2023-та бе специална за гласовитата блондинка. Навръх Великден тя обяви, че е станала майка. Момченцето носи красивото българско име Баян и изпълва с радост и топлина сърцата на родителите си.

В навечерието на Нова година Камелия публикува мил кадър отново със сина си, и отправи благопожелания на феновете си за здрава и пълноценна година.

View post on Instagram