Автор
Евелин Попадийна

Панталоните, които ще са демоде през 2024 година

Едва в средата на първия месец от новата година сме, а модните тенденции, които трябва да следваме, вече са налице. Днес ще си говорим за панталони. В последните години модата се променя изключително бързо и ни повежда през пътища, по които не сме очаквали да преминем. Ако преди 4 години някой ви беше казал, че скини дънките вече не са на мода, нямаше да повярвате, нали? Е, този ден дойде! Автоматично започваме да се питаме „и сега какво ще нося?“. Тъй като искаме да бъдем полезни не само ще ви кажем кои панталони да изхвърлите, но и с какво да ги замените.


Спортни панталони
Преди малко повече от десетилетие беше супер модерно да се появиш със спортно долнище, особено от хавлиените, за които всички тийнейджърки си мечтаеха. Сега, същите тези подрастващи момичета, са готови да се подиграят на жена облечена с такъв панталон. Затова ви съветваме да заложите на модерните клинове, спортните долнища оставете за дивана.

Свръхтесни дънки
Тесните дънки определено са демоде! Да, знаем, че са must have за случаите, в които „нямам какво да облека“, но е добре да ги изхвърлите. Вместо дънки, които прилягат плътно от ханша до глезените, стилистите препоръчват да заложите на такива с права кройка. 

Панталоните с висока талия
Забравете за панталоните с висока талия. Стилистите препоръчват тази година да заложите на такива със средна или ниска талия. Средната височина на панталоните е страхотна за по-ниски жени.

Рипсени панталони
Тенденциите се променят доста бързо и рипсеното кадифе става все по-малко желано. Да, тези панталони са чудесни за студените месеци, но заложете на по-дишащи материи. 

Изтъркан деним
Изхвърлете скъсаните и изтъркани дънки! Колкото и популярна модна тенденция да бяха през последните години, дойде време да ги скрием навътре в гардероба, или директно да ги изхвърлим. Заложете на по-класически чифт, който лесно може да бъде съчетан с останалата част от тоалета.

Пълен крах: 10-те най-скандални "голи" тоалета на наградите "Еми" 2024
МОДА
Автор Антония Михайлова

Пълен крах: 10-те най-скандални "голи" тоалета на наградите "Еми" 2024

Автор Антония Михайлова