Автор
Евелин Попадийна

Чертите на „лошото момиче“, които са като магнит за мъжете

Мъжете не могат да скрият, че „лошите момичета“ ги привличат много силно. Да, вярно е, че много рядко се навиват за връзка с тях, но със сигурност не биха отказали жената до тях да притежава поне едно от качествата на лошото момиче. 

Палавница 
Такива жени не се преструват, че мразят нестандартното и определено не се плашат от нови горещи приключения. В леглото с тях никога не е скучно.

Тя е гореща
Бъдете сигурни, че няма да я видите с плетен пуловер, дори навън температурите да са под нулата. Тази жена се облича добре и изглежда добре, без значение дали е вкъщи, на парти или в офиса.

Съблазнителка
Умее да омайва само с поглед като малко дяволче. Умее да флиртува и знае как да накара един мъж да я желае.

Тя е точно такава, каквато е
Лошото момиче не се интересува какво мислят другите за нея. Не се страхува да нарушава правилата и да не влиза в рамката на обществото, не търси одобрение и се наслаждава на живота.

Не чака
Тези жени не чакат мъжът им да се сети да направи романтичен жест. Те го вдъхновяват да го направи!

Директност
Докато едни жени ще успокояват партньора си, когато е претърпял провал, лошите момичета ще му кажат право в очите къде е сгрешил и ще му дадат поне няколко решения на проблема.

Не приема нещата толкова навътре
Едно лошо момиче няма да седне да рони сълзи, защото той не ѝ се е обадил навреме. Или е решил да излезе да се забавлява без нея. Тя ще сложи най-секси роклята си и ще отиде да се забавлява. Тя е наясно, че той губи.


Точно тези качества привличат мъжете и винаги ще предпочитат лошите момичета пред добрите.

4-те тайни на съблазняването, които всички жени трябва да знаят
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

4-те тайни на съблазняването, които всички жени трябва да знаят

Автор Евелин Попадийна