Автор
Ива Петрова

Петя Буюклиева след хейта на зрителите: Монтирано е лошо

Вече трети ден подред Петя Буюклиева е заливана от негативни критики, предизвикани от лошото си отношение към останалите участници в "Черешката на тортата". 

"Защо е толкова нещастна тая дребна душа, Петя? Има много такива хора, но преиграната ѝ ирония е влудяваща, направо те напряга да я гледаш, сякаш ще експлоадира всеки момент!", пише зрителка.  "Е тази вече прекали! Направо не се трае Буюклиева! Голяма злоба нетърпима и изглежда ужасно!", гневи се друга. 

След спокойните предишни епизоди на Черешката, тази седмица устатата Буюклиева разбуни войнствените страсти. Под мушката ѝ попадна младата Анджелика Раджаб. 

Певицата не спря да ѝ намира кусури, а натискът ще продължи и днес, става ясно от промото, пише Hotnews.bg. В социалните мрежи ври и кипи, а Буюклиева реши да се защити като обясни, че част от думите й са записани без нейно знание и са монтирани лошо.

Луксозно и изискано: Мастагарков предизвика фурор с дома си и готвенето си в "Черешката на тортата"
ЗВЕЗДИ
Автор Кристина Кирова

Луксозно и изискано: Мастагарков предизвика фурор с дома си и готвенето си в "Черешката на тортата"

Автор Кристина Кирова

"Направих 7-часов маратон на готвене на живо по време на снимките, получих много любов от гостите си, сега остава да видим какво е Монтирано и Какво Позиционирано", хвали се с кулинарните си умения Буюклиева.