Автор
Ева Григорова

И звездите имат такива проблеми: Шарън Стоун сподели за ужасните си Tinder срещи и призна, че е била „почти като терапевт“ за някои от мъжете

Шарън Стоун знае, че трябва да целуне няколко жаби, преди да намери своя принц! В ново интервю легендарната актриса даде информация за любовния си живот, разкривайки, че се е запознала с няколко мъже чрез приложението за запознанства Tinder, но никой от тях не е бил подходящ. 

Майката на три деца сподели подробности от две запомнящи се срещи, когато се почувствала „почти като терапевт" на мъжете. „На един от тях жена му му беше казала, че иска развод и имаха две малки деца. Той се бореше да обработи информацията“, сподели Шарън. „Другият се беше разделил с приятелката си. Тя беше забременяла и вместо да се омъжи, направи аборт … Той все още беше много влюбен в нея и аз му помогнах да обработи информацията“ „Беше наистина възнаграждаващо и за двама ни. Не знам как да го обясня“, продължи Стоун. 

Друго момче, с което номинираната за Оскар актриса се срещнала, бил хероинозависим, въпреки че тя се пошегува, че когато го срещнала, той бил „очевидно на 20 000 хероинови инжекции по-късно от снимката, която ми изпрати“. Стоун била толкова отчаяна, че почувствала необходимост да си тръгне само минути след като двамата се срещнали. „Казвах на сервитьора: „Ще пия чаша вода“. Той си беше взел коктейл: абсент или нещо подобно. И аз казах: „Съжалявам, не мога да остана“, призна тя. 

Въпреки неуспешните си срещи, филмовата звезда не е загубила надежда да намери г-н Правилният. „Това е годината, в която искам да се влюбя – 100 процента“, заяви тя, отбелязвайки, че все още е в Tinder и не използва фалшиво име или снимки въпреки славата и богатството си. „Не търсите качества по списък“, уточни носителката на „Еми“. „Това правят хората, които нямат връзки. За да могат да се успокоят с факта, че нямат връзка и да почувстват, че активно полагат усилия това да се случи в живота им.“ Актрисата беше омъжена за Майкъл Грийнбърг от 1984 до 1987 г. и беше с бившия си съпруг Фил Бронщайн от 1998 до 2004 г.