Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, февруари ви очакват много събития и активности

Скъпи Скорпиони, деловият живот в началото на февруари ще е изпълнен със събития, активността ще се увеличи многократно. Важно е да изчислите действията една крачка напред и да се придържате към разработения план. Объркването в живота ви ще бъде преодоляно чрез вътрешна концентрация. 

Всичко, за което сте работили толкова дълго, започва да се получава. Внезапни съвпадения, полезна информация – това са малките неща, които съставят картината на успеха. Ще можете да извършите необходимите трансформации, без да противоречите на принципите си, да укрепите авторитета си и да повлияете на хода на текущите събития. Важното е да знаете границите на търпението, деликатността, тактичността, както и техните недостатъци. 

В любовния ви живот нещата все още ще вървят доста добре през първите дни на месеца и ще имате много добра комуникация с партньора си. С напредването на месеца обаче другите ви проблеми няма да ви оставят време да се занимавате с нищо друго и това може да има негативен ефект върху любовните ви отношения. Влизането на Плутон във Водолей и 4-ти дом във вашия слънчев хороскоп бележи периода на интензивни промени във вашия дом и семейство. 

Скоро ще осъзнаете, че ситуацията у дома е доста натоварваща. Чувствате, че постоянно се опитват да ви се наложат и че винаги намират начин - пряко или косвено - да постигнат своето, без да се съобразяват с вашите желания и нужди. 

Ако сте необвързани, ще имате много нови запознанства и флиртове, а може внезапно и неочаквано да се окажете във връзка и да се почувствате много влюбени. Но бъдете внимателни, защото същото може да приключи неочаквано въпреки големия ви ентусиазъм.

На коя древна цивилизация отговаря вашата зодия
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

На коя древна цивилизация отговаря вашата зодия

Автор Астролог - Ивелина Пенчева