Автор
Ива Петрова

Конфуз на снимачната площака на "Опенхаймер": Камерата се счупила по време на секс сцената между Пю и Мърфи

Британската актриса Флорънс Пю сподели пикантна новина около снимките на филма "Опенхаймер". Пред The Hollywood Reporter тя разкри, че камерата се е счупила по време на секс сцена между нея и актьора Килиън Мърфи.

28-годишната Пю отбелязва, че точно когато тя и филмовият ѝ партньор били напълно голи, оборудването се повредило. "Точно по средата на нашата секс сцена камерата се счупи. Никой не знае това, но беше така. Камерата ни се счупи, докато и двамата бяхме голи и това никак не бе приятен момент за нас", казва актрисата. 

Флорънс Пю
Флорънс Пю

По думите ѝ в този момент нямало други резервни камери. Това наложило хората от техническия екип да се заемат с поправянето на еднствената налична на снимачната площадка.

"Двамата с Килиан трябваше да прикриваме телата си с ръце. После ни обясниха, че имало проблем с начина, по който влиза светлината", добавя Пю.

Флорънс Пю
Флорънс Пю

Флорънс Пю уточнява обаче, че всеки един от екипа е бил готов на всичко, за да направи филма впечатляващ, така че не е имало нито един скучен момент. "Всичко беше невероятно. Имахме чувството, че сме късметлии да сме там всяка секунда от деня", категорична е звездата.

Припомняме, че преди броени дни Американската академия за филмово изкуство и наука обяви номинираните за 96-ите награди Оскар. "Опенхаймер" на Кристофър Нолан получи най-много номинации - кинолентата е кандидат за 13 награди на най-престижната филмова награда в света.

Очаквахте ли го: "Опенхаймер" тотално победи "Барби" на наградите "Златен глобус"
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Очаквахте ли го: "Опенхаймер" тотално победи "Барби" на наградите "Златен глобус"

Автор Ева Григорова

Килиън Мърфи, Емили Блънт и Робърт Дауни-джуниър са номинирани в актьорските категории, а самият Нолан – за най-добър режисьор.

Тричасовият епос на режисьора Кристофър Нолан за физика Робърт Опенхаймер спечели както похвалите на критиката, така и постигна сериозен успех в боксофиса.