Автор
Евелин Попадийна

Тайната диета на Меган Маркъл, с която винаги е в топ форма

В деня на сватбата си Меган Маркъл изглеждаше перфектно. Това се дължи на факта, че се е обърнала към диетолог, който да разработи персонална хранителна програма за нея. Диетологът Габриела Пийкок разработила система за хранене и тренировъчен режим за херцогинята. Благодарение на съветите на Габриела съпругата на принц Хари изглеждаше страхотно в сватбения ден.

Според Пийкок Меган не вярвала в новите модни диети, а предпочела да се довери на доказани методи за отслабване. Основата на всичко била богата закуска и намаляване на приема на въглехидрати за обяд и вечеря. 

Диетологът споделя още, че много от нейните клиенти, включително и херцогинята на Съсекс, са включили в диетата си зелен сок: „Зеленият сок е чудесна алтернатива на кафето. Той ободрява, стартира храносмилателните процеси в организма и потиска глада за дълго време. Може да се направи с ябълки, спанак, лимон и джинджифил и да се подслади с горски плодове или бадемово мляко“.

Маркъл толкова много харесала сътрудничеството си със специалиста, че стриктно следвала всяка нейна препоръка, също така редовно се обръщала към нея за съвети – именно Пийкок помогнала на Меган да свали килограми след раждането.

Страх го е от проблеми с кралското семейство: Принц Хари е спрял мемоарите на Меган
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Страх го е от проблеми с кралското семейство: Принц Хари е спрял мемоарите на Меган

Автор Ева Григорова