Автор
Ива Петрова

Наистина ли: Диона май си призна

Диона май призна за забранените субстанции. Направи го по завоалиран начин, като каза, че може да има наркотици в кръвта ѝ, но те били остатъци.

Певицата, която бе заловена да шофира под въздействието на наркотични вещества и която волно или неволно успя да си направи реклама, възползвайки се от скандала, изплю камъчето.

View post on Instagram
 

В интервю пред Мон Дьо, което ще се излъчи в неделя по Нова тв, тя признава: „Аз все още нямам информация за моите кръвни проби. Адвокатите, с които работим по случая - също. Първо, достигна до медиите и не знам колко е правилно и достоверно. В пробите се отчита наличие на, а не под въздействие на. Може да си употребил назад във времето и да стои в кръвта дни, седмици и месеци дори”, уточния Диона.

View post on Instagram
 

"Никога не съм си позволявала да употребявам наркотик, алкохол или каквото и да е друго забранено вещество и да се кача да шофирам, да застана пред камера, да изляза на участие или да предприема каквато и да е било сериозна дейност. Никога", коментира още певицата. 

Припомняме, че в края на януари Диона беше спряна за проверка от "Пътна полиция", а тестът ѝ за наркотици отчете наличието на кокаин. 

View post on Instagram
 
И Флора захапа Диона, призова я да се извини или да се отдръпне
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

И Флора захапа Диона, призова я да се извини или да се отдръпне

Автор Ева Григорова

Пред Мариян Станков - Мон Дьо тя категорично заяви, че е била изненадана от резултата. Сама предложила да ѝ бъде направена кръвна проба. 

Дни по-късно по информация на Нова тв пробата на кръвта потвърди наличието на кокаин, а тестът на урината ѝ бе отчел кокаин и марихуана.

View post on Instagram