Автор
Ева Григорова

Наско Колев жестоко нападна Диона: Нагло е, тя видя възможност да блесне

Темата с пробите на Диона, за които тя твърди, че всъщност все още не са излезли, продължава да вълнува публичното пространство. Самата изпълнителка се възмущава от целия шум, но и не може да се отрече, че покрай новината името ѝ се завъртя доста по медиите през последните дни. Именно това изглежда е провокирало и рапъра Атанас Колев да изкаже възмущението си. 

Фактът, че Диона беше порицана от мнозина за постъпката си, а в същото време тя правеше опити за самоирония, които сякаш провокираха още повече хорския гняв, Колев коментира като наглост в Threads. А ето и цялата публикация, след която Диона пък никак не му остана длъжна:

Наско Колев е категоричен, че в скандала Диона е видяла възможност да блесне, което не е похвално. А ето какво му отговори тя и го нападна за това, че вместо да работи се възползва от чуждата слава:

Припомняме ви, че първата версия на Диона бе, че не е приемала забранени субстанции, а лекарство срещу простуда. След това обаче тя завоалирано проговори за наркотиците, като сподели, че резултатите могат да покажат положителна проба дори и ако употребата се е случила преди седмици или месеци. Показвали "наличието на" в кръвта, а не че шофирането е било "под влиянието на".