Автор
Теодор Муховски

Той ми каза да оставя изневярата му в миналото и да продължа напред, не мога да му се доверя

Когато разбрах, че настоящият ми приятел е преспал с бившата си, новината ми подейства съкрушително, но когато той ме инструктира да оставя изневярата в миналото и да продължим напред, не издържах. Така започва моят разказ - моята изповед. 

Аз съм на 44 години, а той - на 46. Заедно сме от две години, но преди това бяхме само приятели. Лъгал ме е доста, а аз всеки път го хващах. След това винаги ми обещаваше, че няма да го направи отново и ми се извиняваше, но нищо не се променяше. 

Наскоро открих, че е спал с бившата си. От този случай вече не мога да му се доверя. Съобщих му, че го напускам, а той ме помоли да остана. Това не беше първият път, когато това се случваше. За пореден път ме убеждаваше, че трябва да забравя за този случай и да продължим да сме двойка. 

Минаха няколко седмици, но непрекъснато мислех за това. Започна да ми вреди на психическото ми здраве. Наложи се да потърся професионална помощ. Ето какво ме посъветва психологът: 

"Време е да се опитате да разберете защо сте търпели лъжите му толкова дълго време, докато сте игнорирали знаците, че той не желае да се обвърже с вас. Като приемате многократно поведението му, му изпращате послание, че ще се задоволите с по-малко. 

Неговата измама допълнително накърнява самочувствието ви. Моето предположение е, че той е емоционално увреден човек, неспособен на обвързване - човек, който никога няма да ви донесе щастие. Най-добре е да прекъснете вашата връзка, защото тя определено ви вреди. Заслужавате много повече от това."

Тузаря след обвиненията в насилие: Единствената ми грешка е, че изневерих на жена си
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Тузаря след обвиненията в насилие: Единствената ми грешка е, че изневерих на жена си

Автор Ева Григорова