Автор
Антония Михайлова

5 зодии ще се радват на неочаквани успехи в кариерата по време на пълнолунието на 24 февруари

Планетата на кармата - Сатурн, започва да задейства съдбовното си влияние – краят на февруари няма да е лек, тъй като Слънцето и Меркурий залязоха в знака Риби, разкривайки на преден план темата за емоционалната отговорност и зрелостта в живота на всеки човек. 

Сатурн е най-коравият учител в астрологията. Той е като строг баща - никога не дава подаръци, ако те не са заслужени с труд и отдаденост. Но неговите подаръци са най-щедри. Ето кои са знаците от зодиака, които ще имат най-голям шанс да получат дългоочакваното признание и повишение на работното място, ако, разбира се, са го заклужили:

Овен 

Пълнолунието се случва в работния сектор - може да възникне неприятен момент в екипа ви с някой от колегите ви. В тази връзка вероятно ще има леко недоразумение, но най-вероятно това ще се дължи на факта, че ще получите по-висока заплата. В крайна сметка всичко ще се реши във ваша полза.

Лъв

Пълнолунието се случва във вашия финансов сектор, така че това ще бъде чудесна възможност да получите повишение и да преодолеете някои лични несигурности. Ясно ще направите самооценка на самите себе си, но и ще осъзнаете колко ви ценят другите. Не се притеснявайте, секстил от сектора на лидера ще ви осигури подкрепа от човек, който е на по-висока позиция от вас.

Дева 

Можете да получите повишение, но с него ще имате сериозна отговорност към хората от екипа ви. Може да бъдете назначени на нова по-високо платена длъжност, но изискваща повече работа и задължения.

Стрелец 

Пълнолунието ви се случва в сектора на статуса и постиженията, така че наистина можете да получите сериозно повишение. Възможно е то да бъде свързано с тайното покровителство на някой сериозен човек.

Те знаят тайните ви: 6 зодии, които могат да четат мисли
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Те знаят тайните ви: 6 зодии, които могат да четат мисли

Автор Антония Михайлова

Риби

Възможно е да влезете в конфликт с някого от ръководството и да ви се наложи да увеличите работните си задължения. Възможно е да се появи по-взискателен шеф, който да иска да ви натовари с много повече задачи. Това със сигурност обаче ще рефлектира и върху по-доброто ви възнаграждение.