Автор
Евелин Попадийна

Ето кои три зодии разрушават семейства

На някои хора им е трудно да си кажат „не“. Пускат на свобода чувствата си и действат без да се замислят. Те смятат, че трябва да обърнат внимание на всяка мимолетна страст и да флиртуват. Страстта замъглява умовете им и са готови на всичко, за да получат човека, към когото имат влечение. Нищо не би ги спряло, дори да се налага да разрушат собственото си или чуждо семейство.

Ето представителите на кои зодии не биха се смутили от наличието на семейство, за да изживеят любовен романс:


Близнаци
Представителите на въздушния знак „Близнаци“ са непостоянни като вятъра. Мъжете от тази зодия са импулсивни, нервни и доста влюбчиви. Умеят да откриват само минуси във връзките си, което ги кара да търсят нова любов. Такива мъже често разрушават семейството си с груби и неразумни изявления по адрес на съпругата си. Търсейки повод да се отпуснат и на „заглушат болката“, започват да излизат с други жени. Когато, според тях, са срещнали „идеалната“ жена, не биха се поколебали да подадат молба за развод. За съжаление, само след няколко месеца установяват, че новата им любов не е по-добра от предишната и отново започват да търсят някоя, с която да я заменят.

Freepik

Лъв
Хората, родени под този зодиакален знак са в постоянно търсене на нови усещания, чувства и емоции. Дори когато са в стабилна връзка продължават да се оглеждат. Не биха се спрели пред нищо ако открият човека. Страстта и романтиката размътват главите им и влизат в режим „атака“. В такива моменти самите лъвове не се задържат вкъщи. Те мамят както семейството, така и новата си изгора, като се представят за необвързани.

Козирог
Козирозите умеят да постигат целите си! Жените от тази зодия се отличават с особена жестокост. Когато набележат някой мъж, са готови на всичко, за да постигнат това, което искат. Не биха се замислили да прекъснат отношенията с настоящия си партньор, без да изпитат и капка вина. Дори биха обвинили бившия си – ако се е държал подобаващо, тя е нямало да погледне настрани. Като цяло Козирозите трябва да притежават само най-доброто. 

9 неща, които трябва да знаете, ако искате да простите изневяра във връзката си
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

9 неща, които трябва да знаете, ако искате да простите изневяра във връзката си

Автор Веселина Петрова