Автор
Теодор Муховски

Тези 3 златни правила на съпругата на дубайски милиардер взривиха мрежата

Някои жени вярват, че да се омъжат за милиардер е мечта, към която трябва да се стремят усилено. И тогава ще имат райски живот. Други са сигурни, че бракът с богат мъж не е толкова идеален: все пак дамата ще трябва постоянно да се съобразява и да се държи близо до него. 

26-годишната Сауди Ал-Надак знае истината. Тя е омъжена от четири години за Джамал Ал-Надак, 33-годишен милиардер от Дубай. Много често тя споделя в интернет своя живот с арабския богаташ. 

View post on Instagram
 

"Да бъдеш съпруга на милиардер е буквално работа на пълен работен ден", оплаква се Сауди. 

Но мнозина биха били готови да разменят осемчасов работен ден в офиса и два часа в задръстване на път за вкъщи за тази "работа". Според нея изискванията на милиардера към съпругата му са тя винаги да изглежда перфектно, да знае как да се държи в обществото и... да харчи много пари. 

Но самата Сауди също постави няколко правила към съпруга си. И ги сподели с последователите си. Тези изисквания веднага започнаха да се обсъждат в мрежата. 

И така, първото: съпругът всеки ден трябва да поднася на Сауда подаръци-изненади, независимо дали става дума за огромни букети или например скъпи бижута. 

Правило номер две: всеки месец трябват да ходят заедно на почивка. Сауда намира живота в Дубай за скучен: тя жадува за екзотика и смяна на обстановката. 

И третото: съпругата на милиардера получава месечен процент от доходите на съпруга си. Сауда не разкрива точната сума, но ако се съди по всичко останало, едно месечно плащане би било достатъчно за много хора да живеят комфортно в продължение на 10 години. 

Потребителите в интернет се разделиха на два лагера. Докато едни аплодираха предприемчивата красавица, други се чудеха колко скоро арабският милиардер ще напусне тази жена. 

Дори и в случай на развод обаче, саудитката не може да работи нито ден в живота си: благодарение на подаръците и плащанията, състоянието ѝ се увеличава всеки ден. 

Засега двойката нямат деца. И за да е сигурна, че те все пак ще се появят, тя е съставила нов списък с изисквания. 

"Преди да забременея от съпруга си милиардер, той трябва да реши всички тези въпроси, които не подлежаха на обсъждане", казва Ал-Надак. 

View post on Instagram
 

Сред тях са, наред с другото, еднократно плащане от 300 000 долара за всяко дете, пълен достъп до банковата карта на съпруга ѝ, нова кола, "съизмерима със статута на мама", личен терапевт, личен треньор, масажист, стилист и гримьор. 

"Също така ще трябва да удвоя броя на персонала в къщата. Вече имаме много готвачи, камериерки, но ако се роди бебето, ще са необходими още", разкрива жената. И допълва: "Тъй като знам, че тялото ми ще се промени след раждането, това е най-малкото, което Джамал може да направи".

Пълна промяна: Зара си намери богаташ, няма да я познаете (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Весела Георгиева

Пълна промяна: Зара си намери богаташ, няма да я познаете (снимки)

Автор Весела Георгиева