Автор
Ева Григорова

Джей Ло разкри защо ѝ бяха нужни цели 18 години, за да се събере с Бен Афлек

Дженифър Лопес разкри подробности за романтичните си отношения с Бен Афлек в откровен разговор в Шоуто на Кайл и Джаки О, като най-накрая дори призна защо са ѝ били необходими 18 години, за да се събере с бившия си. 

Двойката, чийто романс е от началото на 2000-те години, намери пътя си отново един към друг почти две десетилетия по-късно, което доведе до сватба в Лас Вегас през юли 2022 г. Размишлявайки върху първоначалната им раздяла през 2004 г., Дженифър сподели, че тя и Бен са изживяли сериозно личностното израстване през годините, в които не са били заедно. „Влюбих се в любовта на живота си и поради различни причини трябваше да растем и да правим други неща“, сподели тя.

В този период на растеж двамата имаха различни връзки, сключиха бракове и станаха родители с други партньори. Дженифър споделя близнаците Макс и Еме, на 16 г., с бившия си Марк Антъни, а Бен е баща на Вайълет, на 18 г., и Серафина, на 15 г., от брака му с Дженифър Гарнър.

Именно на това съзряване и себеоткриване Дженифър смята, че се дължи възможността отново да се събере с Бен, след толкова много години. „Това не е нещо, което някога сме планирали. Наистина бяхме продължили с живота си, но когато се свързахме отново, беше почти мигновено и ние просто знаехме“, разказа Дженифър, подчертавайки случайния характер на техния възобновен романс. Усещането за сигурност и вяра в тяхната връзка било взаимно и мигновено чувство, което не било очаквано от никоя от двете звезди. 

В рамките на интервюто Джей Ло разказа повече и за нейните години на трансформация като майка и по време на брака ѝ с Марк Антъни. Тя описва този период като „истинско пътешествие“, което изиграло важна роля в стремежа ѝ да стане най-добрата версия на себе си – за децата си и като модел за подражание. „Бях на истинско пътешествие, откакто се родиха децата ми“, каза тя, подчертавайки дълбокото въздействие, което майчинството е оказало върху нея. 

Нейната саморефлексия не приключила и след развода, особено в сферата на взаимоотношенията. Пътят на Дженифър към самодостатъчност и задоволство изиграл ключова роля в това да открие отново любовта. „Казвах си „Добре съм, добре съм, обичам живота си“. И когато стигнах до това място, мисля, че тогава Вселената някак се отвори пред мен и ми каза „ок, сега си готова", каза тя.

Обяснявайки защо е толкова откровена в споделянето на някои от най-личните подробности за своите минали и настоящи връзки, както и за своите провали, актрисата първо погледна назад към раздялата си с Бен през 2003 г., три дни преди сватбата им и сподели: " Връзката ни се разпадна под тежестта на натиска“, добавяйки: „Изгубихме представа за себе си и трябваше да се разделим, защото не знаехме как да го преживеем. Аз трябваше да разбера себе си и той трябваше да разбере себе си извън нашите взаимоотношения."