Автор
Ева Григорова

Да или не: Допада ли ви изчистеният зимен стил на Меган Маркъл?

Меган, херцогинята на Съсекс отново се появи на страниците на всички модни издания, когато се присъедини към съпруга си принц Хари за втория ден от ангажименти в Уислър за празника на Invictus Games One Year To Go.

Херцогинята изглеждаше забележително в черно пухено яке Hermes, черни тесни дънки La Ligne, тъмносин шал и подходяща (канадска) шапка Aritzia плюс ботуши Kamik. Меган и Хари се срещнаха със състезатели и разговаряха със спортни треньори. 

Бившата актриса от Suits оформи лъскавата си гарванова черна коса в разпуснати къдрици, подчертавайки чертите ѝ и заложи на обичайната си комбинация от грим от прасковен руж, и шоколадови нюанси на очите.

42-годишната майка на две деца сведе аксесоарите си до минимум, с няколко деликатни златни бижута Birks, като подбра и чифт черни кожени ръкавици, подходящи за студа. 

Принц Хари и Меган съчетаха работата с личното време, докато са в Канада. На Свети Валентин двойката отдели време, за да се насладите на интимна вечеря в Il Caminetto в Уислър Вилидж. За случая Меган облече романтично рубинено палто от Loro Piana и обувки остри обувки на токчета.